|

Fazla hata yaptık

Ligin ilk 3 haftasında F.Bahçe'nin iki kez yenildiğini hatırlatan Alex, 'Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla. Ligin başındayız, telafi edebiliriz ama daha fazla hata yapmamalıyız' dedi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 20/09/2008 Cumartesi
Güncelleme: 00:34 - 20/09/2008 Cumartesi
Yeni Şafak
Fazla hata yaptık
Fazla hata yaptık
SİTESİNDEN UYARDI

Turkcell Süper Lig'in ilk 3 haftasında aldığı 2 yenilgi bir galibiyetle 3 puan toplayıp 6 puan kaybeden Fenerbahçe'de bugünkü G.Birliği karşılaşması öncesi kaptan Alex'ten takım arkadaşlarına uyarı geldi. “www.Alex10.com.tr” adlı kendisine ait internet sitesinden açıklamalarda bulunan Brezilyalı yıldız, bu sezon ligde ilk 3 haftada kaybettikleri puanların çok fazla olduğunu belirterek, “Çok zorlu geçecek bir lig için bu kadar hata fazla” değerlendirmesinde bulundu.


TELAFİ EDERİZ AMA

Brezilyalı futbolcu, Süper Lig'de geçen hafta Hacettepe karşısında aldıkları mağlubiyet sonrası yaptığı değerlendirmede, “Süper Lig'in üçüncü haftasında ikinci mağlubiyetimizi yaşadık. Zorlu bir lig için bu kadar hata fazla. Bu 6 puanı bundan sonraki deplasman maçlarında kaybedemeyiz. Doğru, ligin başındayız, telafi edebiliriz. Ama bundan sonra daha fazla hata yapmamalıyız. Çünkü biz şampiyonluk için yarışan bir takımız” ifadelerini kullandı.



16 yıl önce