|

F.Bahçe Anita'nın peşinde

Fransız basını Marsilya'nın kadrosuna katmak istediği 21 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi için F.Bahçe ve Malaga kulüplerinin de ilgilendiğini yazdı.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 13/03/2011 Pazar
Güncelleme: 00:28 - 13/03/2011 Pazar
Yeni Şafak
F.Bahçe Anita'nın peşinde
F.Bahçe Anita'nın peşinde

Sezon sonunda kadroya yapmayı planladığı futbolcular için şimdiden girişimlerde bulunan F.Bahçe'nin Hollanda'nın Ajax Kulübü'nde forma giyen genç yıldız Vurnon Anita'nın transferi için devrede olduğu iddia edildi. Fransız basınında yer alan haberlerde sarı-lacivertlilerin, Marsilya'nın da istediği Ajax'ın 21 yaşındaki savunma oyuncusu için Marsilya ile yarıştığını belirtildi. Fransız basını sezon sonunda bir dönem F.Bahçe'nin de gündeminde yer alan Taye Taiwo'nun yerine oyuncu arayışlarına başlayan Marsilya'nın Anita'nın transferinde sarı-lacivertli kulüp ile birlikte İspanya'nın Malaga takımının da devrede olduğunu yazdı.

ANİTA FIRSATI KAÇIRMAK İSTEMİYOR

21 yaşındaki futbolcunun menajeri de ülke basınına yaptığı açıklamada, transfer iddialarını doğrulayarak, “Anita'ya 'Marsilya'ya transfer olmak ister misin?' diye sordum. Kendisi de 'Hayır diyemem, bu çok iyi bir fırsat' dedi. Anita'yla Türkiye'den Fenerbahçe'nin yanı sıra İspanya'dan Malaga kulüpleri de yakından ilgileniyor” ifadelerini kullandı. Ajax altyapısında yetişen ve Hollanda Milli Takımı'nda da forma giyen 21 yaşındaki futbolcu, defansın her iki kanadında da görev yapabiliyor. F.Bahçe, sezon başında Marsilya'nın tüm çabalarına rağmen Niang'ı transfer ederek Fransız kulübüne ağır bir darbe vurmuştu.


Hollanda'nın gözbebeği

2005 yılından bu yana Ajax'ta forma giyen Anita, Hollanda genç milli takımlarının her kademesinde forma giydi. 40 kez genç milli olan Anita, gelecek yıl A milli formayı giyecek.


13 yıl önce