|

F.Bahçe hep kazanacak

Ligde ve Avrupa Ligi’nde adından söz ettiren bir takım olacaklarını savunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, oyunculara “Sahada her zaman kazanmayı isteyen bir takım görmek istiyorum” dedi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 6/01/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:22 - 6/01/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, dün yapılan antrenman öncesi oyuncularla bir toplantı yaptı ve sezonun ikinci yarısıyla ilgili beklentilerini anlattı. “İkinci yarıda çok güçlü bir takım, çok büyük bir aile olacağız” diyen Portekizli teknik adam, “Çok daha iyi, çok daha kaliteli bir takım olacağız, oyun kalitemizi yükseğe çekeceğiz. Sahada her zaman kazanmayı isteyen bir takım görmek istiyorum. Maç sonu soyunma odasına girdiğimde gözlerinize baktığımda 'o hırsı ve agresifliği görmeliyim.' Taraftarlarımızı sezon sonunda mutlu edeceğiz. Hem ligde hem de Avrupa Ligi'nde adından söz ettiren bir takım olacağız. Ana hedefimiz hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de iddiamızı herkese göstermek. Bunu göstermek için de iyi çalışmalıyız” ifadelerini kullandı. Tüm oyunculardan her an oynayacakmış gibi kendilerini hazır tutmalarını isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü, “Yoğun bir maç fikstürü bizi bekliyor, bazen sakatlıklar yaşayacağız, bazen form düşüklüğü yaşayacaksınız, maça göre oyuncu ihtiyacımız olacak, bu nedenle herkesin her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutmasını istiyorum” dedi.



Volkan'dan
başarı sözü


Fenerbahçe Kaptanı Volkan Demirel de dünkü antrenman öncesi takım arkadaşlarıyla kısa bir toplantı yaptı. Tecrübeli kaleci, “Ligin ilk yarısında rakiplerimiz birçok maçta sert oynayarak bizi yıldırmaya çalıştılar. İkinci yarıda maçlar daha sert geçecek. Bu nedenle hedeflerimize ulaşmak için takım olarak birliğimizi, bütünlüğümüzü ve takım ruhunu bozmamalıyız. Sahada olduğu kadar saha dışında da bu birliği ve bütünlüğü korumalıyız. Birbirimizin hatalarını telafi etmeliyiz ancak bu şekilde başarılı oluruz. Ben inanıyorum ki mücadele ettiğimiz tüm kulvarlarda başarılı olacağız” dedi.



Van Persie'ye özel program


Fenerbahçe'de önceki günkü ilk antrenmanda takımla birlikte çalışan Robin van Persie adalesinde ağrı hissedince dünkü idmana tedbir amacıyla çıkmadı ve takımdan ayrı olarak özel program doğrultusunda çalıştı. Önceki günkü antrenmanda yer almayan Diego, Fernandao, Fabiano ve Josef antrenmana katılırken, sakatlığı bulunan Diego takımdan ayrı özel program uygulandı. Meireles, Alper ve Ertuğrul tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı olarak sürdürdü.




#Fenerbahçe
#Volkan Demirel
#Avrupa Ligi
#​Van Persie
8 yıl önce