|

F.Bahçe'de Veloso sesleri

Sarı-lacivertlilerin devre arasında kadrosuna katmaya çalıştığı Portekizli futbolcunun transferi için, Fiorentina, Juventus, Bayern Münih ve Milan gibi kulüplerle yarıştığı iddia edildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 24/04/2011 Pazar
Güncelleme: 01:03 - 24/04/2011 Pazar
Yeni Şafak
F.Bahçe'de Veloso sesleri
F.Bahçe'de Veloso sesleri

Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeye hazırlanan F.Bahçe'nin transfer listesinde bulunan oyuncular Avrupa basınına yansımaya devam ediyor. İtalyan ve Portekiz basını F.Bahçe'nin devre arasında da kadrosuna katmaya çalıştığı ancak son anda gerçekleşmeyen Genoalı Miguel Veloso için girişimlerde bulunduğunu yazdı. İki ülke basınında sarı-lacivertlilerin orta sahada yaşadığı sıkıntıyı Portekizli oyuncuyu transfer ederek aşmayı planladığı haberlerine yer verildi. 2015 yılına kadar Genoa ile sözleşmesi bulunan Veloso'nun bonservis ücretinin de 12 milyon euro olduğu belirtildi. Gelecek vaad eden en önemli genç orta saha oyuncuları arasında gösterilen Veloso, savunmada da görev yapabiliyor. 14 kez Portekiz Milli Takım forması da giyen başarılı futbolcu, Genoa'da bu sezon 19 maçın 16'sında 11'de sahaya çıktı. 24 yaşında ve 1.80s boyundaki Veloso ile F.Bahçe'nin yanı sıra İtalya'nın Fiorentina, Juventus ve Milan ile birlikte Almanya'nın Bayern Münih kulüplerinin de ilgilendiği iddia edildi.


Bucaspor'da Ediz bilmecesi

Son çalışmaya katılmadığı için Fenerbahçe maçının kadrosuna alınmadığı açıklanan Bucasporlu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, bugünkü maçta forma giyebileceği bildirildi. Bucaspor'da sakatlıkları bulunan Koray, Orhan Ak ve kaleci Atilla ile Gomes bugünkü maçta forma giyemeyecek.


İzmir'de seyirci rekoru bekleniyor

Buca-F.Bahçe maçına sarı-lacivertli taraftarlar büyük ilgi gösteriyor. F.Bahçe'ye ayrılan biletlerin tükendiği bildirildi. 30 binin üzerinde biletin satıldığı maçta İzmir'de bu sezon seyirci rekoru kırılması bekleniyor.



13 yıl önce