|

F.Bahçe'ye Shakhtar modeli

Sarı-lacivertliler, yaz transfer döneminde Güney Amerika pazarında genç ve gelecek vaad eden oyuncuları bulup, F.Bahçe formasıyla yıldızını parlatarak satmayı hedefliyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 10:56 - 9/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Fenerbahçe transfer politikasında değişikliğe gidiyor. Sarı-lacivertli yönetim scout ekibinin raporu doğrultusunda genç ve gelecek vaad eden isimleri kadrosuna katarak, bu oyuncuları geliştirip yüksek bedellere satma formülünü hayata geçirmeyi hedefliyor. Sarı-lacivertli yönetim Lucescu'lu Shakhtar Donetsk'in yaptığı gibi Güney Amerika pazarında genç ve gelecek vaad eden oyuncuları transfer edip, bu oyuncuları yüksek bonservis bedeliyle satarak kulübe para kazandırmayı amaçlıyor. Scout ekibinin Güney Amerika'da izleyerek hazırladığı detaylı listedeki oyuncular yakın takip altında.



GÖKHAN, CANER VE MEHMET TOPAL...


Sarı-lacivertlilerde sezon sonunda 13 oyuncunun sözleşmesi sona eriyor. Bunlardan Gökhan, Caner ve Mehmet Topal ile sözleşme yenilenmesine kesin gözle bakılıyor. Diğerlerinin yerine ise çok genç isimlere yönelik planlar yapılıyor. Fenerbahçe genç yıldızları parlatıp Avrupa piyasasına da yüksek bonservisle ihraç etmeyi amaçlıyor.




#Fenerbahçe
#Shakhtar modeli
#Scout
8 yıl önce