|

F.Bahçeyi heyecanla bekliyorum

Bu sezon kupalar kazanmanın kolay olmayacağını ancak bunu başaracak güçte olduklarını belirten Beşiktaş’ın Alman golcüsü, UEFA Avrupa Ligi için de “Büyük hayallerimiz var” ifadesini kullandı.

Yeni Şafak
04:00 - 25/09/2015 Cuma
Güncelleme: 03:53 - 25/09/2015 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş'ın Alman golcüsü Mario Gomez, taraftarlarla buluştu. UEFA'nın resmi Facebook sayfasında taraftarların sorularını yanıtlayan Alman oyuncu, İstanbul'da hayatının çok güzel geçtiğini söyledi ve hafta sonunda Beşiktaş'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi karşılaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Türk insanının çok samimi olduğunun altını çizen Gomez, “İnsanlar çok samimi ve futbolu çok seviyorlar. Tüm taraftarlar çılgın. Fenerbahçe maçını heyecanla bekliyorum” ifadelerini kullandı. Kendisi için bu sezon Süper Lig şampiyonluğunu kazanmalarının önemine vurgu yapan Alman forvet, “Zor olacak ama mümkün. Çünkü biz iyi bir takımız. UEFA Avrupa Ligi için büyük hayallerimiz var. Taraftarlarımızla birlikte elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Kupa kazanmak kolay olmayacak ama bunu başaracak güçteyiz” şeklinde görüşlerini dile getirdi.



HOCA OLARAK HEYNCKES'İ SEÇERDİM


Gomez ayrıca hedefleri arasında 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda da Almanya'yı en iyi şekilde temsil etmek olduğunu kaydetti. İstanbul'daki yaşamı hakkında da konuşan Gomez, "İstanbul'da hayat çok güzel ama bir o kadar da düzensiz. Çünkü yaşayan insan sayısı çok fazla, ayrıca trafikte çok kötü. Ama boğaz çevresi dünyanın en iyi manzaralarından olabilir" dedi. Bir taraftarın “Senin için en iyi hoca kimdi?” sorusu üzerine Mario Gomez, “Her biri bana bir şey öğretti ve beni daha iyi yerlere getirdiler. Eğer gerçekten birini seçmek zorunda kalırsam Jupp Heynckes'i seçerdim” diye konuştu.



En iyi arkadaşım aşçı Recep Akkoyun


Beşiktaş'ın Alman oyuncusu Mario Gomez, bir taraftarın takımdaki en iyi arkadaşının kim olduğunu sorması üzerine “Aşçı Recep Akkoyun” dedi. En beğendiği oyuncuların Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo olduğunu belirten Mario Gomez, Brezilyalı santrafor Romario'yu da örnek aldığını aktardı.



Şampiyonluğu tecrübesizlikten kaybettik


Demba Ba, Beşiktaş taraftarına Çin'den mesaj gönderdi. Türkiye günlerinden övgüyle bahseden Senegalli yıldız, kaçan şampiyonluğu ve yeni transfer Mario Gomez'i de değerlendirdi. Çin'in Shanghai Shenhua Kulübü'ne transfer olan Demba Ba, Türkiye'de mutlu bir yıl geçirdiğini dile getirdi; Beşiktaş için elinden geleni yaptığını söyledi. Geçen sezon kaçan şampiyonluğu tecrübesizliğe bağlayan Demba Ba, "Büyük maçlarda tecrübe her zaman farkı ortaya çıkarır. Bir başka etken ise stat konusuydu. 34 maçı dışarıda oynadık. Olimpiyat'taki maçları bile kazanamadık" diye konuştu. Demba Ba, Gomez'in gol atmaya alışık olduğunu belirterek, “İyi performans sergileyeceğinden şüphem yok” dedi.


#Mario Gomez
#beşiktaş
#demba ba
9 yıl önce