|

Felipe Melo ayrılıyor

Galatasaray ile 1 yıl daha mukavelesi olmasına karşın önceki gün Florya'yı arayarak, 1 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılmayacağını bildiren Felipe Melo'nun, 'Beni beklemeyin. İstanbul'a gelmiyorum' dediği iddia edildi.

Yeni Şafak
10:38 - 26/06/2015 Cuma
Güncelleme: 11:22 - 26/06/2015 Cuma
Diğer

Habertürk'ün haberine göre, sarı-kırmızılı kulüple 1 yıl daha mukavelesi olmasına karşın önceki gün Florya'yı arayarak, 1 Temmuz'da başlayacak olan yeni sezon hazırlıklarına katılmayacağını bildiren Brezilyalı yıldızın, "Beni beklemeyin. İstanbul'a gelmiyorum" dediği ortaya çıktı. Kulüp yetkililerine, 5 Temmuz'da başlayacak olan Avusturya kampına katılıp katılmayacağı konusunda da net bir bilgi vermeyen Felipe Melo'nun, eski hocası Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter kulübüyle görüşmesi nedeniyle böyle bir davranışta bulunduğu bildirildi.



Bonservisini istiyor

Bu olayın ardından dün Felipe Melo'nun ayrılmakta kararlı olduğunu gösteren bir gelişme daha yaşandı. Sambacı'nın menajeri Jose Rodriguez, sarı-kırmızılı idarecileri şaşkınlığa uğratan bir teklif yapıp "Felipe, alacaklarına karşılık bonservisinin kendisine verilmesini istiyor" diye konuştu.



4.1 milyon TL alacağı var

Melo'nun geçtiğimiz sezondan 1.2 milyon euro civarında bir alacağı bulunduğu, ayrıca 200 bin dolarlık şampiyonluk primini de henüz almadığı belirlendi. Bonservisini alarak Inter'e gitmeye hazırlanan Melo'nun, İspanya pasaportuna da sahip olması sebebiyle, İtalya'da Avrupa vatandaşı sayıldığı ve kontenjan sorununa takılmayacağı ifade edildi.

#melo
#galatasaray
#ayrılık
9 yıl önce
default-profile-img