|

Fenerbahçe Aleix Vidal'a teklif yaptı

Sağ beke transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, Sevilla forması giyen 31 yaşındaki İspanyol futbolcu Aleix Vidal ile temasa geçerek teklifini sundu.

Haber Merkezi
09:26 - 6/06/2021 Pazar
Güncelleme: 09:35 - 6/06/2021 Pazar
Yeni Şafak
Aleix Vidal bu sezon 19 maçta 1 asist yaptı.
Aleix Vidal bu sezon 19 maçta 1 asist yaptı.

Sağ beke transfer yapmak isteyen Fenerbahçe, İspanya La Liga ekiplerinden Sevilla'da oynayan Aleix Vidal’ı gündemine aldı. 31 yaşındaki İspanyol futbolcu sarı-lacivertli takımın sağ bekte ilk tercihi olurken, Vidal’ın menajeriyle temasa geçerek, teklifini sundu.

Takımın başına teknik direktör Rafael Benitez’i getirmek isteyen Fenerbahçe, İspanyol teknik adamın faktörüyle Vidal’ı ikna edeceğine inanıyor.

Türkiye'den 2 teklif var

İspanyol basınından Sevilla ABC’de yer alan haber göre; bonservisi elinde olan başarılı oyuncuya Türkiye’den iki takımın teklifi var. Ayrıca Vidal ile Çin ve Birleşik Arap Emirlikleri kulüpleri de yakından ilgileniyor.

  • Ali Mabkhout gündemde
  • Diğer yandan forvet hattını güçlendirmek isteyen Fenerbahçe’nin Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al Jazira takımında forma giyen Ali Mabkhout’u gündemine aldığı iddia edildi. 30 yaşında golcüye sarı lacivertli takımın sözlü olarak transfer teklifinde bulunduğu belirtildi. Ali Mabkhout, bu sezon Al Jaziri’de 26 maçta forma giyerken, 25 gol ve 12 asistlik performans ortaya koydu.

#Aleix Vidal
#Fenerbahça
#Sevilla
3 yıl önce