|

Fenerbahçe Lucescu'ya talip

Fenerbahçe'nin, sezon sonu Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya teklif yaptığı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:50 - 18/03/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:06 - 18/03/2015 Çarşamba
Diğer

Sarı-lacivertlilerde 2-1'lik Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından sıcak gelişmeler yaşanıyor. Başkan Aziz Yıldırım'ın, arka arkaya alınan başarısız sonuçlar nedeniyle tarihi bir karar aldığı ve bu sezon şampiyon olmaları halinde bile Avrupa hedefi nedeniyle teknik direktör İsmail Kartal ile yolları ayırmaya karar verdiği ileri sürüldü.


Başkan rahatsız!

Aziz Yıldırım'ın, bu sezon sonunda Ukrayna ekibi Shakhtar Donetsk ile sözleşmesi bitecek olan Mircea Lucescu'ya şimdiden teklif yaptığı belirtildi. Ukrayna kulubünün başkanı Rinat Ahmedov'un bu gelişmelerden çok rahatsız olduğu ve Rumen teknik direktöre 5 yıllık yeni bir sözleşme önerdiği öne sürüldü. Ancak Lucescu'nun Ahmedov'a hala cevap vermemesi Fenerbahçe 'ye gideceği iddialarını giderek güçlendirdi.

'Aynı takımı çalıştırmam' demişti

Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Lucescu'nun yakın çevresine, "Türkiye'ye gelirsem bir daha aynı takımı çalıştırmam" demesi de Fenerbahçe'nin teklifini kabul edeceği söylentilerini daha artırdı. Sarı-Lacivertli takımın gelecek sezon iddialı bir takım kuracak olması ve Ukrayna'daki karışıklıklar nedeniyle Rumen teknik direktörün bu kez Sarı-Lacivertliler'e 'Evet' demesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi.

Yıldırım çok istiyor

Daha önce de Mircea Lucescu'yu takımın başına getirmek isteyen ama başaramayan Aziz Yıldırım, Rumen hoca için yeni bir teklifte daha bulundu.

(Takvim)

#fenerbahçe
#aziz yıldırım
#shakhtar donetsk
#rinat ahmedov
#mircea lucescu
9 yıl önce