|

Fenerbahçe'de 1 numara krizi

Volkan'ın yerine milli takıma alınan Mert'in de olası bir sakatlığı halinde sarı-lacivertlilerin kalesine 17 yaşındaki Erten Ersu geçecek.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 10/10/2011 Pazartesi
Güncelleme: 03:08 - 10/10/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe'de  1 numara krizi
Fenerbahçe'de 1 numara krizi

Fenerbahçe'de baş gösteren 1 numara sıkıntısı teknik direktör Aykut Kocaman'ın moralini bozdu. Sol alt baldır kas grubunda zorlanmaya bağlı ödem oluşan ve milli takım kadrosundan çıkartılan Volkan Demirel'in durumu ciddiyetini korurken bu oyuncunun ne zaman sahalara döneceği belirsiz. Yedek kaleci Serkan Kırıntılı da çarpraz bağlarındaki sakatlık nedeniyle ameliyat olmuş ve devreyi kapatmıştı. Bu iki ismin yokluğunda teknik direktör Aykut Kocaman formayı 3. kaleci Mert Günok'a teslim edecek. Azerbaycan maçı için milli takıma çağrılan Mert Günok'un da olası bir sakatlığında Fenerbahçe'nin kalesine 4. kaleci 17 yaşındaki Erten Ersu geçecek.


Mert ve Erten'e 'hazır olun' emri

Teknik direktör Aykut Kocaman, Mert ve Erten'den Mersin İdmanyurdu maçında hazır olmasını istedi. Bu iki oyuncunun, lig maçı öncesi özel çalışmalara tabi tutulacağı öğrenildi. BU arada milli takımlardan dönüşte yaşanan sıkıntılardan dertli olan genç teknik adam, Volkan Demirel konusunda doktorlardan ayrıntılı rapor talep ederken Azerbaycan maçı sonrası da sakat veya sağlam bütün futbolcuların sağlık kontrolünden geçirilmesini istedi.

13 yıl önce