|

Fenerbahçe'de Şener şoku

Sarı-Lacivertli takım, Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanın ikinci bölümünde ayağına darbe alan Şener Özbayraklı, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı.

Yeni Şafak
16:11 - 19/12/2015 Cumartesi
Güncelleme: 14:14 - 19/12/2015 Cumartesi
IHA

Spor Toto Süper Lig'in 16. haftasında yarın deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan sarı-lacivertliler, hazırlıklarını tamamladı. Sabah saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yapılan çalışma 1 saat 10 dakika sürdü. Isınma, çabukluk ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan oyuncular, antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamladı.



Şener yarıda bıraktı

Antrenmanın ikinci bölümünde ayağına darbe alan Şener Özbayraklı, tedbir amaçlı çalışmayı yarıda bıraktı. Raul Meireles ve Alper Potuk ise takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.



Bu antrenmanla yarın karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertli takım, saat 15.00'te Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkacak özel uçakla Ankara'ya hareket edecek.

#fenerbahçe
#şener özbayraklı
#sakatlık
8 yıl önce