|

Fenerbahçe'den ocak operasyonu

İspanyol basını, sarı-lacivertli kulübün Feghouli'ye yıllık 3.5 milyon euro önerdiğini, Valencia'nın oyuncuyu razı edememesi halinde ara transfer döneminde satılabileceğini yazdı.

Yeni Şafak
10:00 - 16/10/2015 Cuma
Güncelleme: 10:15 - 16/10/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe bir süredir peşinde olduğu Valencia'nın Cezayirli kanat oyuncusu Feghouli için İspanyol medyasından ciddi bir iddia geldi.



Takvim'de yer alan habere göre, 2016 yılının Haziran ayında Valencia ile sözleşmesi sona erecek olan 26 yaşındaki Feghouli için Valencia'nın yıllık 2.5 milyon euro'luk bir teklif yaptığını belirten İspanyol basını, Fenerbahçe'nin teklifinin çok daha cazip olduğunun altını çizdi.



Fenerbahçe için 'Osmanlılar' tabirini kullanan İspanyollar, "Fenerbahçe Feghouli'ye 3 yıl için 3.5 milyon euro vermeye hazır. Bu durum Valencia'nın işini güçleştiriyor ve daha karmaşık hale geliyor. Fenerbahçe, bu futbolcuyu çok istediğini hissettiyor" yorumunda bulundu. Fenerbahçe, Feghouli'yi transfer etmek için transfer döneminde ciddi uğraşlar vermiş ancak Valencia'nın play-off'u geçip Şampiyonlar Ligi'ne kalmasıyla bu transfer gerçekleşmemişti.



İspanyol kulübü her an karar verebilir

Valencıa kulübünün kendi şartlarında Feghouli'ye imza attıramaması durumunda zaten 2016 Haziran'da sözleşmesi bitecek olan Cezayirli futbolcudan gelir etmek için ocak ayındaki ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye satışını onaylayabileceği belirtiliyor.



Kanat oyuncusu olmasına rağmen son derece teknik özelliklere sahip olan ve farklılığını sahada hissettiren Feghouli tribünlerini ayağa kaldırabilecek tarzda bir oyuncu. Hem asist hem de golcü özelliği var.

#Feghouli
#fenerbahçe
#transfer
#valencia
9 yıl önce