|

Fenerbahçe'den teklif aldı

Bir dönem ismi Galatasaray'la anılan Zlatan İbrahimoviç için bu kez Fenerbahçe devrede. Sarı-Lacivertliler'in teklifinin detayları ortaya çıktı.

Yeni Şafak
09:25 - 22/08/2015 Cumartesi
Güncelleme: 15:06 - 22/08/2015 Cumartesi
Diğer

Transferin tartışmasız bir numaralı kulübü olan Fenerbahçe'nin, Zlatan Ibrahimovic için de nabız yokladığı ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun adı bilindiği gibi sürekli olarak Galatasaray ile anılıyordu. Hatta başkan Dursun Özbek bir açıklamasında, “Ibrahimovic ile tasarrufumuz hiç olmadı zaten Yaşı ortada... Zaten Paris Saint Germain'den yıllık 17 milyon euro kazanıyor. Takım içi dengeler ne olacaktı? Fenerbahçe transfer şampiyonu olduğuna göre neden Ibrahimovic'i almadı? Bizi yıpratmak için Ibrahimovic transferi pompalandı" demişti. Ancak geçen süre zarfında Sarı-Lacivertliler'in bu yıldız futbolcuyla da temasa geçtiği ortaya çıktı.



'Eğer bir gelmek isterse...'

Habertürk'ün haberine göre, Fenerbahçe oyuncunun menajeri ile önemli ciddi temaslar kurdu ve transfer etmek için girişimlerde bulundu. Ancak Ibrahimovic'in menajeri Mino Raiola Fenerbahçe'ye teşekkür ederek, “Maddi açıdan Türkiye'de en iyi kulübün Fenerbahçe olduğunu biliyoruz. Fakat Ibrahimovic şu anda Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. Oyuncum ya PSG'de kalacak, ya da istediği başka bir kulüp var oraya gidecek. Bu şekilde devam edeceğiz biz. Gerçekten bir gün Türkiye'ye gelmeyi düşünürse bu teklifinizi memnuniyetle değerlendireceğiz" yanıtını verdiği öğrenildi.

#fenerbahçe
#zlatan Ibrahimovic
#transfer teklifi
9 yıl önce
default-profile-img