|

Fenerbahçe'ye Oliveira müjdesi

Barcelona'nın Fenerbahçe'nin yıldızı Robin van Persie'yi istediği iddiaları gündeme gelirken, Katalan ekibinde 35 yaşındaki Ricardo Oliveira sesleri yükselmeye başladı.

Yeni Şafak
14:30 - 24/10/2015 Cumartesi
Güncelleme: 14:42 - 24/10/2015 Cumartesi
Diğer

Ocak ayından itibaren yeniden transfer yapma hakkına sahip olacak Barcelona, 'Messi, Neymar, Suarez' üçlüsünün yanına bir forvet takviyesi yapmak istiyor. Son günlerde, Fenerbahçe'de forma giyen Robin van Persie'nin ismi Barcelona ile oldukça ciddi bir şekilde anılırken, teknik direktör Luis Enrique'nin bu transfere oldukça sıcak baktığı öne sürüldü.



Konuyla ilgili konuşan Robin van Persie'de bu ilgiyi kesin bir dille yalanlamazken, sarı-lacivertli taraftarları bir nebze olsun rahatlatacak haber İspanyol basınından geldi.



Santos performansı etkiliyor

Fanatik'te yer alan habere göre, İspanyol Mundo Deportivo Gazetesi, Brezilya'da Santos formasıyla 25 maçta 17 gol atan 35 yaşındaki Ricardo Oliveira'nın, Barcelona'ya önerildiğini iddia etti. Bir zamanlar La Liga'da Valencia, Real Betis ve Real Zaragoza formaları giyen Brezilyalı golcü, Santos formasıyla gösterdiği performansla yeniden vitrine çıkmayı başardı.



'Yeni Larsson'

Uzun süre sonra yeniden Dunga tarafından milli takıma kadar yükselen Oliveira, son oynanan Venezuela karşılaşmasında golünü attı.



Ronaldinho'nun kardeşi Roberto de Assis'in menajerliğini yaptığı Ricardo Oliviera'nın yeni 'Henrik Larsson' olabileceği düşüncesiyle devre arasında Barcelona'ya transfer edilebileceği öne sürülüyor.



#barcelona
#van persie
#ricardo oliveira
#transfer
8 yıl önce