|

Fener'de rota Dudu

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 13/05/2008 Salı
Güncelleme: 01:00 - 13/05/2008 Salı
Yeni Şafak
Fener'de rota Dudu
Fener'de rota Dudu

Dış transfer çalışmaları için kolları sıvayan F.Bahçe yönünü yeniden Moskova'ya çevirdi. Daha önce Rusya Ligi ekibinden Wagner Love'u almak için girişimlerde bulunan sarı-lacivertliler son olarak aynı takımda oynayan Dudu'yu gündemine aldı. Orta sahada oynayan ve bonservisi elinde bulunan yıldız futbolcuyu teknik direktör Zico'nun tavsiye ettiği belirtildi. F.Bahçe'nin Dudu'yu renklerine katmasının an meselesi olduğu ifade edildi.


ARAYIŞA DEVAM

F.Bahçe'de yabancı oyuncu arayışında başka isimler üzerinde de duruluyor. Gelecek sene Maldanoda, Kezman ve Appiah'la yollarını ayırmayı planlayan sarı-lacivertliler özellikle bir forvet oyuncusu almak için menajerlerle temaslarını artırdı. Sarı-lacivertlilerin birkaç isimle görüştüğü bu transferinin Avrupa Şampiyonası'ndan önce gerçekleşeceği kaydedildi. İsimleri sır gibi saklanan adayların transferinde önemli gelişmeler kaydedildiği ileri sürüldü.


Brezilya formasını 11 kez giydi

Brezilya futbolunun yeni gözdeleri arasında gösterilen Dudu, 2005 yılında CSKA Moskova'ya transfer oldu. Rusya liginde 70 maçta 6 gol atan yıldız futbolcu, 25 yaşında. Dudu, Appiah'ın sözleşmesi feshedilirse transfer edilecek.


16 yıl önce