|

FIFA KKTC'yi tanımalı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun davetlisi olarak gittiği Kıbrıs'ta KKTC futbolunun sorunlarını görüştü, çözümün FIFA nezdinde olacağını söyledi

Yeni Şafak
04:00 - 18/02/2015 Çarşamba
Güncelleme: 21:57 - 17/02/2015 Salı
Diğer
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, TFF ile Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) arasında yaşanan sorunun Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği'nin (FIFA) kuralları çerçevesinde çözüleceğini söyledi. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun davetlisi olarak KKTC'ye giden Yıldırım Demirören'i Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda kabul etti. Kabulde, Başbakan Yardımcısı Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanı Serdar Denktaş, TFF yöneticisi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve diğer yetkililer hazır bulundular. 

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, Kıbrıs'taki futbolun sorunlarına çözüm aradıklarını, birincil amaçlarının KKTC'nin FIFA nezdinde tanınması olduğunu söyledi. Federasyon olarak yapıcı neticeler alma amacında olduklarını belirten Demirören, "Buranın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görüyoruz" ifadelerini kullandı.
#Türkiye Futbol Federasyonu
#Yıldırım Demirören
#TFF
9 yıl önce