|

Flores'te 3 rakip

İtalyan La Repubblica Gazetesi sarı-lacivertlilerin transferi için girişimlerde bulunduğu 27 yaşındaki golcüyü Fiorentina, Genoa ve Parma'nin de istediğini yazdı. Gazete haberinde Flores'in Fenerbahçe ile Mor Menekşeler'den birine gideceğini ileri sürdü. Taiwo, Makoun ve Anele Ngongca transferlerinde de görüşmelerin olumlu geçtiği öğrenildi.

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 7/01/2011 Cuma
Güncelleme: 00:12 - 7/01/2011 Cuma
Yeni Şafak
Flores'te 3 rakip
Flores'te 3 rakip

Fenerbahçe'nin devre arasında yapacağı transferler Avrupa basınına yansımaya devam ediyor. İtalyan La Repubblica Gazetesi, sarı-lacivertli kulübe transferi gündemde olan Udinese'nin golcüsü Antonio Floro Flores'e 3 kulübün daha talip olduğunu yazdı. Gazete haberinde Udinese Teknik Direktörü Sinisa Mihajlovic'in takımda görmek istemediği 27 yaşındaki forvet oyuncusuna sarı-lacivertli kulüp ile birlikte İtalyan Fiorentina, Genoa ve Parma kulüplerinin de talip olduğunu ileri sürdü. F.Bahçe'ye transferinin gündemde olduğu dönemde Adrian Mutu'nun gönderilmesi kararının ardından kadrosuna takviye yapma kararı alan Mor Menekşeler'in bu transferde kararlı olduğu ileri sürülürken en büyük rakibinin de sarı-lacivertli kulüp olduğu iddia edildi. F.Bahçe'nin daha önce Flores için Udinese Kulübü'ne bonservis ücreti olarak 3 milyon euro teklif ettiği dile getirilmişti. Hücum oyuncusu 2007'de Udinese'ye gelmeden önce Napoli, Sampdoria, Perugia ve Arezzo formaları giymişti. Golcü transferinde bu gelişmeler yaşanırken F.Bahçe'nin orta saha ve sol kanat için de temaslarının sürdüğü öğrenildi. Marsilya'da forma giyen ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Taiwo konusunda pazarlıkların sürdüğü, alternatif olarak düşünülen Genk Kulübü'nde forma giyen Calvin Anele Ngongca ile prensipte anlaşmaya vardığı Belçika ve Fransız basınına yansımıştı. Lyon'da forma giyen Makoun ve kulübü ile de her konuda anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, bu futbolculardan 2 tanesini kadrosuna katmayı hedefliyor.


Güiza dondurmuyor Bilica da ayrılmıyor

Devre arasında yapacağı yabancı oyuncu transferi için kontenjan sıkıntısını çözmeye çalışan F.Bahçe'de Bilica ve Güiza sıkıntısı yaşanıyor. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın devre arasında yollarını ayırmayı planladığı Bilica, kendisine gelen tekliflere rağmen sözleşmesinin devam ettiğini ve takımdan ayrılmak istemediğini bildirdi. Bilica, takımdan ayrılmak için bonservisinin verilmesi ve F.Bahçe'ode aldığı ücretin garanti olarak ödenmesini istiyor. Sakatlığı nedeniyle mukavelesi dondurulmak istenen Güiza ise durumunun iyi olduğunu sözleşmesinin bedelsiz olarak kendisine verilmesi halinde takımdan ayrılabileceğini bildirdiği öğrenildi.


Santos, Topuz ve Stoch sakat!

F.Bahçe'de çeşitli yerlerinde ağrılar bulunan Santos, Mehmet Topuz ve Stoch dün yapılan idmana çıkmadı. Bu 3 oyuncunun salonda kuvvet antrenmanı yaptıkları bildirildi.


Kocaman tempo yükseltti

Sarı-lacivertli takımda teknik direktör Aykut Kocaman, her geçen gün idmanların temposunu yükseltiyor. Kocaman, dün salon ve sahada futbolculara kondisyon idmanı yaptırdı.



14 yıl önce