|

Galatasaray, Hidemasa Morita transferini bitiriyor

Teknik direktör Fatih Terim yönetiminde yola devam edecek olan Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı kulübün, Santa Clara forması giyen Hidemasa Morita'yı kadrosuna katacağı iddia edildi.

Haber Merkezi
10:56 - 21/06/2021 Pazartesi
Güncelleme: 11:12 - 21/06/2021 Pazartesi
Yeni Şafak
Hidemasa Morita'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.
Hidemasa Morita'nın sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor.

Galatasaray'ın 38. başkanı seçilen Burak Elmas, elini hızlı tutmaya başladı. İlk olarak teknik direktör Fatih Terim ile yola devam edileceğini açıklayan Elmas, yapılacak transferler için de kolları sıvadı.

Portekiz basınından Record'un haberine göre Galatasaray, Santa Clara forması giyen Hidemasa Morita'yı kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonu Portekiz Ligi'nde 6. sırada tamamlayan Clara'nın Japon oyuncusunu transfer etmek isteyen sarı-kırmızılıların, Morita için 5 milyon euro bonservis ödemeyi kabul ettiği iddia edildi.

Fatih Terim, Japonya-Sırbistan maçını izledi

Haberin detayında Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in, Japonya - Sırbistan maçında 26 yaşındaki ön liberoyu izlediği ve transferi için onay verdiği kaydedildi.

  • 7 Ocak 2021 tarihinde Kawasaki'den bedelsiz olarak transfer edilen oyuncunun, Galatasaray'a gitmeye sıcak baktığı öğrenildi. Bu sezon oynadığı 21 karşılaşmada, 2 gol ve 2 asist ile takımına katkı sağlayan Morita, aynı zamanda geçtiğimiz yıl Japon Ligi'nde sezonun 11'ine seçilmişti.

#​Galatasaray
#Hidemasa Morita
#Fatih Terim
3 yıl önce