|

Galatasaray ilk transferini yaptı!

Sezon sonunda takımı takviye etmek için çalışmalarda bulunan Galatasaray transferde ilk bombayı patlatmak üzere... Güney Amerikalı gazeteci Carlos Domingues sosyal medyadan dün attığı Tweet ile Cop Liberdatores'te yıldızını parlatan Giorgian De Arrascaeta'nın Galatasaray'a satıldığını açıkladı.

Eurosport
00:00 - 10/05/2014 Cumartesi
Güncelleme: 18:13 - 10/05/2014 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray ilk transferini yaptı!
Galatasaray ilk transferini yaptı!

Süper Lig'de ikinci olarak Şampiyonlar Ligi'ne gitmek isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Genç isimlerle takımını takviye etmek isteyen Galatasaray, Güney Amerika basınına göre ilk transferini gerçekleştirdi bile.

Galatasaray'a satıldı

Galatasaray'ın önceki günlerde de gündemine gelen Uruguaylı genç yıldız Arrascaeta'nın, Uruguay basını tarafından bir kez daha Galatasaray'la anlaştığı aktarıldı. Uruguay'ın Defonsor Sporting takımında bu sezon mükemmel bir performans ortaya koyan genç yıldız, Galatasaray scout ekibinin uzun süredir gündemindeydi. Güney Amerikalı gazeteci Carlos Domingues sosyal medyadan dün attığı tweettle, Copa Liberdatores'te yıldızını parlatan Arrascaeta'nın Galatasaray'a satıldığını açıkladı.

Performansı göz kamaştırıyor

Bu sezon Defonsor Sporting takımıyla çıktığı 35 maçta 9 gol atıp 11 asist yapan genç yıldız performansıyla adeta göz kamaştırıyor. Arrascaeta, Copa Liberdatores'te 3.tur mücadelesinde ilk maçta 2-0 yenildikleri The Strongest'e karşı rövanşta 1 gol atıp oynadığı oyunla maçın 2-0'a gelmesine büyük katkı vermişti. Defonsor Sporting penaltılarla 3. turu geçerken maçtan sonra Arrascaeta için teknik direktör Fernando Curuchet, 'o müthiş bir yetenek' ifadelerini kullanmıştı. Galatasaray'ın eski oyuncusu Andres Fleurquin'le brlikte aynı takımda olan genç oyuncunun Uruguay basınındaki iddialara göre Türkiye hakkında bilgiler aldığı da belirtiliyor.

10 yıl önce