|

Galatasaray'a yeni sponsor

Galatasaray A Kadın Voleybol Takımı, moda e-ticaret firması Trendyol ile 2 milyon TL karşılığında 3 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı.

Yeni Şafak
13:52 - 11/10/2016 Salı
Güncelleme: 10:56 - 11/10/2016 Salı
IHA
Galatasaray Kdın Voleybol Takımı ile Trendyol arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.
Galatasaray Kdın Voleybol Takımı ile Trendyol arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

TT Arena'da düzenlenen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce, Galatasaray A Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, Kaptan Nihan Güneyligil ve Trendyol'un kurucusu ve CEO'su Demet Mutlu katıldı.



Toplantıda Galatasaray Başkanı Dursun Özbek şöyle konuştu:


  • "Galatasaray, sportif faaliyetlerde öncülüğünü muhafaza etmiştir. Voleybolda geçmişiyle ve yaptığımız katkılarla iftihar vesilemiz olmuştur. Altyapımızdan gelen oyuncularla tecrübeli isimleri bir araya getiriyoruz. Geçen sezon CEV Kupası'nda final oynadık. Bu sene yine aynı kupada oynuyoruz. Bu sene mazeret yok. Büyük sponsorumuz var artık. Trendyol'un desteğiyle kupayı almak istiyoruz. Erkek takımımız Balkan Kupası'nı kazandı, böylece Avrupa mücadelesine devam edecek. Her iki takımımıza da başarılar diliyorum. Amatör branşlarda sponsor çok önemli. Bu nedenle Trendyol'un kulübe vereceği enerji ve katkı bize güç verecektir. 6 yıl önce kurulan Trendyol gibi marka ile Galatasaray markasının birleşmesi her iki taraf için de güç birliği olacaktır. Umarım Trendyol Galatasaray'a uğur getirir ve sezon sonunda kupaları birlikte kutlarız."





#Dursun Özbek
#Galatasaray
#Trendyol
7 yıl önce