|

Galatasaray'da beş eksik

Galatasaray'ın, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Medicana Sivasspor ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, sakatlıkları bulunan Selçuk ve Chedjou'nun yanı sıra 5 oyuncuyu daha kadroya dahil etmedi.

Yeni Şafak
15:58 - 18/05/2015 Pazartesi
Güncelleme: 13:43 - 18/05/2015 Pazartesi
IHA

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Medicana Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla tamamladı. Saat 17.30'da Türk Hava Yolları'na ait özel bir uçuşla Sivas'a hareket edecek olan Galatasaray kafilesi, karşılaşma için kampa girecek.



Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Medicana Sivasspor maçı kamp kadrosuna sakatlıkları bulunan Selçuk İnan ve Chedjou'nun yanı sıra Hamit Altıntop, Sneijder, Burak Yılmaz, Muslera ve Felipe Melo'yu da dahil etmedi.


Sarı-kırmızılıların kafilesinde şu isimler yer alıyor:


"Sinan Bolat, Eray İşcan, Alex Telles, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Tarık Çamdal, Blerim Dzemaili, Aydın Yılmaz, Bruma, Yasin Öztekin, Olcan Adın, Yekta Kurtuluş, Emre Çolak, Umut Bulut, Sinan Gümüş, Goran Pandev."

#Sinan Bolat
#Eray İşcan
#Alex Telles
#Hakan Balta
#Semih Kaya
#Koray Günter
#Sabri Sarıoğlu
#Tarık Çamdal
#Blerim Dzemaili
#Aydın Yılmaz
#Bruma
#Yasin Öztekin
#Olcan Adın
#Yekta Kurtuluş
#Emre Çolak
#Umut Bulut
#Sinan Gümüş
#Goran Pandev
9 yıl önce