Galatasaray'da bir devrin sonu

Yeni Şafak
16:31, 03/10/2015, Cumartesi
Diğer
Galatasaray'da bir devrin sonu

Oyundan alınan futbolcuların herkesin gözü önünde teknik direktör Hamzaoğlu'na tepki göstermesi Sarı-Kırmızılı yönetimi harekete geçirdi. Bundan böyle disiplinsizlik yapanlara hiçbir şekilde taviz verilmeyeceği öne sürüldü.

Galatasaray'da son haftalarda bazı oyuncuların herkesin gözü önünde agresif tavırlar sergilemesi yönetimi alarma geçirdi.



Hürriyet'in haberine göre; teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile görüşüp, bu durumun nedenleri hakkında rapor hazırlamasını isteyen sarı-kırmızılı yöneticiler, bazı oyuncular hakkında da radikal kararlar aldı. Buna göre, Astana maçında oyundan çıkarken su şişesi kasasına tekme atan ve sonrasında, "Neden oyundan alındığımı başkana ve hocaya sorun" diyen Lukas Podolski'ye mutlak surette para cezası kesilecek. Alman futbolcu, her kesimin büyük tepki gösterdiği bu davranışının faturasını ağır biçimde ödeyecek.



Podolski'nin yanı sıra, daha önceki maçlarda oyundan çıkarken hocaları Hamza Hamzaoğlu'na ters hareketlerde bulunan Emre Çolak, Yasin Öztekin ve Burak Yılmaz'ın da dikkati çekilecek. Aynı hareketleri tekrarlamaları halinde en ağır cezalara çarptırılacak.



İşte yönetimin rahatsız olduğu vukuatlar


http://image.pho.fm/resim/imagecrop/2015/10/03/resized_2e088-7a6fd7c3emo.jpg

12 Mayıs 2015


Emre Çolak, Mersin İdmanyurdu maçında oyundan alındıktan sonra hocasının elini sıkmadan kulübeye gitti.



http://image.pho.fm/resim/imagecrop/2015/10/03/resized_cd5b8-a3dc7b42bur.jpg

24 Mayıs 2015


Burak Yılmaz, Beşiktaş derbisinde oyundan alındıktan sonra hocasının elini sıkmadı.



http://image.pho.fm/resim/imagecrop/2015/10/03/resized_e166f-dc2ce019sneijderdensoktepki33052.jpg

8 Ağustos 2015


Sneijder, Bursaspor maçında oyundan alınmasına tepki gösterip direkt soyunma odasına gitti.




Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026