|

Galatasaray'da Torres harekatı

Galatasaray'ın, bonservisi Milan'da olan ancak Atletico Madrid'de kiralık oynayan Fernando Torres için ocak ayında harekete geçeceği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:47 - 9/09/2015 Çarşamba
Güncelleme: 10:35 - 9/09/2015 Çarşamba
Diğer

Transferde taraftarın beklentilerini karşılayamadığı gerekçesiyle eleştirilen G.Saray Başkanı Dursun Özbek, devre arasında bombayı patlatmaya hazırlanıyor. UEFA kriterleri nedeniyle Podolski dışında sansasyonel transfer yapmayan Özbek, bu durumu devre arası telafi edecek.



Fotomaç'ın haberine göre, başkan Özbek teknik heyetle de yaptığı görüşmelerin ardından, bonservisi Milan'da olan ancak Atletico Madrid'de kiralık oynayan Fernando Torres için ocak ayında harekete geçme kararı aldı. Özbek ve kurmayları, 31 yaşındaki yıldızı hem maliyetinin çok düşük olması hem de yeteneği ve tecrübesi nedeniyle 'biçilmiş kaftan' olarak görüyor.



Simeone gözden çıkardı

Sarı-kırmızılı yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan İspanyol golcüyü bedelsiz olarak bile alabileceğine inanıyor. Atletico Madrid'in maliyetinden kurtulmak için Torres'i bırakabileceğini düşünen yönetim, Milan'ın da dönmesini istemediği deneyimli golcünün 'imza parası'nın ise bütçeyi sarsmayacağını hesaplıyor. Chelsea ve Liverpool gibi dev takımların da formasını giyen 'El Nino' lakaplı Torres kariyerinin son dönemlerinde düşüşe geçti. Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simone'nin, bu sezon ligde iki maçta oynayıp gol atamayan Torres'i artık gözden çıkardığı biliniyor.

#fernando torres
#galatasaray
#transfer
9 yıl önce