|

Gökhan bitiyor Carlinhos yolda

Seçimli Genel Kurul'u atlattıktan sonra transfere yönelen G.Saray yönetimi, Gökhan İnler'i 10 milyon Euro'ya bitiriyor; sol bekin değişmez adayı Carlinhos için de adeta son saatler sayılıyor

Taha Güvendi
00:00 - 24/06/2013 Pazartesi
Güncelleme: 23:30 - 23/06/2013 Pazar
Yeni Şafak
Gökhan bitiyor Carlinhos yolda
Gökhan bitiyor Carlinhos yolda

Galatasaray yabancı statüsünden dolayı transferde sıkıntı yaşarken orta sahaya yapılacak takviyede en büyük hedef Gökhan İnler. Napoli'de forma giyen yıldız futbolcunun transferini bitirmek için büyük çaba sarf eden sarı-kırmızılıların bu transfer için 10 milyon Euro civarı bir bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi. Gökhan'ı ikna etmek için devreye giren teknik direktör Fatih Terim'in ise yıldız futbolcuyu etkilediği ve Gökhan'ın da sarı-kırmızılı formayı giymeye hazır olduğu belirtildi. Yerli isim konusunda gelişmeler bu yönde olurken sarı-kırmızılı takımın sol bekte ısrar ettiği Carlinhos'ta da mutlu sona yaklaşıldı. Transferi yılan hikayesine dönen, 'geldi geliyor' denen Brezilyalı oyuncuda artık son saatler. Önceki gün gerçekleşen seçimli genel kurulda yeniden baş-kan seçilen, yarın mazbatalarını alacak olan Başkan Ünal Aysal ve yönetiminin, yeni görev dağılı-mından sonra transferlere hız vereceği ve ilk sırada da Brezilyalı Carlinhos olduğu iddia edilidi. Daha önce Brezilyalı oyuncu ile prensip anlaşmasına varan yönetim, bu transferi en geç 1 Temmuz'a kadar resmiyete dökmesi ve yeni sezon kampına dahil etmesi bekleniyor. Başkan Aysal da daha önce 'Carlinhos bir telefonumuza bakıyor' diyerek umut dağıtmıştı.

Başkan'dan mutlusu yok

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'da yeniden başkan olmaktan çok kongreye beklenenden fazla katılımın olmasının memnuniyeti hakim. Sürekli bu konuda endişesini dile getiren Aysal, 25 beyaz oyun 17'sini almasını da kendisine duyulan güven olarak değerlendirdi. Aysal ve yönetimi mazbatasını yarın alacak.


11 yıl önce