|

Göztepe taraftarına transfer müjdesi

Torku Konyasporlu Benjamin Fuchs, Gençlerbirliği'nden Jacques Gosso ve Almanya'nın Ratingen ekibinden kanat oyuncusu Alican İlkbay'ı kadrosuna katan Göztepe'nin teknik direktörü Metin Diyadin, taraftara transfer müjdesi verdi.

Yeni Şafak
14:07 - 20/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 11:11 - 20/06/2015 Cumartesi
DHA

Yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da Erzurum'da start verecek sarı kırmızılıların bu hafta içinde önemli futbolculara imza attıracağını ifade eden Metin Diyadin, "1 Temmuz'a kadar en az 6 ismi daha Göztepe'ye kazandıracağız" dedi. Bu hafta içinde Göztepe taraftarını heyecanlandıracak ve takıma direkt katkı sağlayacak oyuncuların işini bitirmek için çabalayacaklarını anlatan Metin Diyadin, "Bazı kesimler transferde geç kalındığını ortaya atıyor. Ancak ekibimizin hata yapma lüksü yok. Pazartesiden itibaren kendini kanıtlamış ve gelecek vaat eden oyuncular Göztepeli olacak" diye konuştu.



Göztepe'nin Trabzonsporlu Gökhan Karadeniz, Balıkesirsporlu İlhan Depe ve Giresunsporlu İsmail Dinler'in yanı sıra yurt dışında belirlenen yabancı futbolcularla anlaşma yapması bekleniyor

#göztepe
#metin diyadin
#transfer müjdesi
9 yıl önce
default-profile-img