|

G.Saray'a YİĞİT bir oğlan geliyor

Sarı-kırmızılılar, Manisa Başkanı Kenan Yaralı'yı 2.5 milyon euro ve alt yapıdan bir futbolcu karşılığında ikna etti. Yiğit Gökoğlan'ın birkaç gün içinde beklenen imzayı atması bekleniyor. 1.82'lik futbolcu, sağ kanatta da görev yapıyor

Abdullah Eğilmez
00:00 - 6/01/2012 Cuma
Güncelleme: 00:36 - 6/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
G.Saray'a YİĞİT bir  oğlan geliyor
G.Saray'a YİĞİT bir oğlan geliyor

Transferde genç ve başarıya aç futbolcuları kulübe kazandırmak istediğini dile getiren Teknik Direktör Fatih Terim'in yerli listesindeki önceliklerinden olan Yiğit Gökoğlan ile imza aşamasına gelindi. Manisaspor'da forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu için ilk aşamada 4 milyon euro isteyen Başkan Kenan Yaralı ile bizzat görüşen Başkan Ünal Aysal, bonservis ücretini yüksek bulduklarını ve en fazla 2.5 milyon euro ve alt yapıdan bir oyuncu verebileceklerini söyledi. Sağ kanatta da oynayabilen 1.82 boyundaki Yiğit'in de G.Saray'a gelmeyi çok istediği ve yönetime baskı yaptığı belirtildi. Başkan Kenan Yaralı'nın “Yiğit'in kafası çok karıştı. Verim alabileceğimizi zannetmiyorum' dediği ve sarı-kırmızılıların 2.5 milyon euro artı alt yapıdan bir oyuncu teklifini kabul ettiği belirtildi. Bu sezon Süper Lig'de 16 maçta forma giyen ve 1 de gol atan Yiğit'in de G.Saray ile resmi görüşmelere başlayacağı ve imzanın an meselesi olduğu belirtildi.


Terim'e af yok

Tahkim Kurulu, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'i affetmedi. Kurul, akreditasyon kartını görünür şekilde takmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle PFDK'nın verdiği 5 bin liralık para cezasına yapılan itirazı dün akşam masaya yatırdı. 1 saatlik toplantının ardından cezayı oy birliğiyle onadı.


Sabri ve Semih takımla çalıştı

G.Saray deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan Semih Kaya ile Beşiktaş maçında yaşadığı sakatlık sonrası takımdan ayrı kalan Sabri Sarıoğlu çalışmanın tamamında yer aldı. Sarı-kırmızılılar bugün öğleden sonra Samsun'a gidecek.



12 yıl önce