|

G.Saray'da çılgın takas!

Sarı-kırmızılı takımla ilgili yeni bir iddia İtalya basınından geldi; Corriere dello Sport, Milanlı Stephan El Shaarawy'nin Sneijder takasıyla Galatasaray'a transfer olacağını yazdı

Taha Güvendi
00:00 - 19/11/2013 Salı
Güncelleme: 23:57 - 18/11/2013 Pazartesi
Yeni Şafak
G.Saray'da çılgın takas!
G.Saray'da çılgın takas!

Galatasaray'da gözler devre arasında yapılacak transferlere çevrilirken, yurt dışında da sarı-kırmızılı camiada yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. İngiliz basının ortaya attığı John Terry iddiası günlerce konuşulurken, İtalya'da gelen haber sarı-kırmızılı camiada hareketli saatlerin yaşanmasına neden oldu. Corriere dello Sport, Milan'ın, Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder'in de içinde bulunduğu bir paket ile sarı-kırmızılıların kapısını çalmaya hazırlandığını yazdı. Milan'ın Stephan El Shaarawy ile Sneijder'in takas edebileceği iddia edildi.

SAKATLIĞI FRENLEDİ

Bu sezon 4 maçta forma şansı bulan 21 yaşındaki El Shaarawy, sadece 1 gol attı. Mısır asıllı golcü, geçen sezon 46 maçta 19 gol 9 asistlik bir performansla tüm dikkatleri üzerine çekmiş ancak sakatlıklardan sonra gözden düşmüştü. Genç futbolcunun bonservisinin 27 milyon Euro civarında olduğu belirtilirken, PSG ve Tottenham'ın da devrede olduğu belirtildi.

Lutfi Arıboğan ısrarla 'yerli' dedi

Avrupa basınında çıkan haberler nedeniyle bir açıklama yapan G.Saray Kulübü CEO'su Lutfi Arıboğan, önceliklerinin Terry'nin bölgesi olmadığını belirterek, 'Üstelik biz takımı gençleştirecek isimler için araştır-malarımızı sürdü-rüyoruz' diyerek de Terry'in ilerlemiş yaşına vurgu yaptı.

Amrabat, AB kararına bağlı

Spor Toto Süper Lig'de yabancı kontenjanı nedeniyle form şansı bulamayan Nordin Amrabat, Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla yeniden formasına kavuşmak istiyor. AB vatandaşı statüsündeki oyuncuların yabancı kontenjanı dışında kalması için başvuruda bulunulan oyuncular arasında yer alan Fas asıllı futbolcu, bu yasanın uygulanması halinde takımda kalacak; aksi takdirde satılık listesine konacak.

İzinler bol keseden

Teknik direktör Roberto Mancini, göreve gelmesinden bu yana öğrencilerine verdiği izinlerle dikkat çekti. Özellikle milli takım aralarında uzun süreli izin yaptıran Mancini, takımına bir haftada 4.5 gün izin kullandırdı. Fenerbahçe derbisi sonrası oyuncularına 3.5 günlük izin veren İtalyan çalıştırıcı, 3 gün sonra yine izin yaptırdı. Terim döneminde sarı-kırmızılı futbolcuların günlerce izin yapmadığı zamanlar olmuştu.

Potada hakemlere tepki

Sakatlıklarla boğuşan, saha sonuçları da pek parlak olmayan G.Saray Liv Hospital'da son Banvit yenilgisi bardağı taşırdı. Skorun önüne geçen hakem kararlarını eleştiren G.Saray Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, sosyal medyada 'Fark 4 sayıya inince, hakem yardımcılarına şimdi ne yapalım? diyor. İki maç ceza verilip evimizde oynayacağımız Fenerbahçe Ülker maçı seyircisiz olursa hiç şaşırmayacağım' iddialarında bulundu.


10 yıl önce