|

G.Saray''da yeni hedef Carlinhos

Chedjou''yu bitiren G.Saray''da sol kanat için Carlinhos ve Kolarov, ön libero için Melo, kanat olarak da Nani ve Gervinho''nun adları geçiyor

Taha Güvendi
00:00 - 26/05/2013 Pazar
Güncelleme: 23:57 - 25/05/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
G.Saray''da yeni hedef Carlinhos
G.Saray''da yeni hedef Carlinhos

Galatasaray''da önümüzdeki hafta içinde açıklanması beklenen Lille takımından transfer edilen Chedjou''nun ardından yeni isimler için çalışmalar sürüyor. Sarı-kırmızılı kulüpte ilk hedef teknik direktör Fatih Terim''in de ısrarla alınmasını istediği Brezilya''nın Fluminense takımında forma giyen Carlinhos. Brezilya kulübünü 5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında ikna etmeye çalışan G.Saray, alternatif olarak listede bulunan Machester City''nin sol kanat oyuncusu Kolarov''un transferi için de görüşmelerini sürdürüyor. Cimbom, bu iki oyuncudan birini kadrosuna katarak sol kanattaki sıkıntıyı çözmeyi planlıyor. Melo''nun transferi için Juventus ile görüşmelerini sürdüren G.Saray, Brezilyalı oyuncu için İtalyan ekibine 4 milyon Euro''luk bir bonservis bedeli teklif etti, beklemeye çekildi. Kanatlara takviye yapmayı da planlayan sarı-kırmızılı ekip, Manchester United''dan Nani ve Arsenalli Gervinho için de kulüpleriyle görüşmelerini sürdürüyor.

Burak Yılmaz''ın gözleri doldu

G.Saray''ın yıldız oyuncusu Burak Yılmaz''ın Antalya''da oturan kız kardeşi Manolya Yılmaz, işadamı Oktay Başaran ile önceki gün görkemli bir düğün ile evlendi. Futbolcu arkadaşlarının yalnız bırakmadığı Burak Yılmaz''ın kardeşine uzun süre sarıldıktan sonra gözleri doldu. Burak, ''Canım, ciğerim biricik kardeşim'' dediği kız kardeşi Manolya''ya bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Gerekli önlemler alındı

G.Saray Kulübü, başkan Ünal Aysal''ın istifasının ardından yönetim kurulunun, olağanüstü seçimli genel kurulun sağlıklı bir şekilde yapılması için gerekli önlemleri aldığını duyurdu. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, ''Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Başkanımız Sayın Ünal Aysal''ın istifası üzerine oluşan durumu tüzüğümüzün ilgili hükümleri çerçevesinde değerlendirmiş, seçim sürecinin en sağlıklı şekilde yürütülmesi ve tamamlanması için alınması gereken önlemleri ve yapılacak çalışmaları düzenlemiştir. Süreç zarfında toplantılara her zaman olduğu gibi fasılasız ve düzenli olarak devam edilecektir'' denildi.

G.Saray için Milan''ı reddetti

G.Saray''ın transferini sonuçlandırdığı Kamerunlu stoper Aurelien Chedjou sarı-kırmızılı kulübe gelmek için önemli kulüpleri geri çevirdi. Fransa''nın yüksek tirajlı gazetelerinden Lequipe''in haberine göre kulübü Lille ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Chedjou''nun İtalya''dan Milan, İngiltere''den ise Fulham ve Reading yerine G.Saray''ı tercih ettiği belirtildi. G.Saray''ın 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi kabul ederek renklerine bağladığı Kamerunlu futbolcunun transferinin, kulübü Lille''in, Fransa Ligi''nde St, Ettienne maçından sonra resmi imzayı atacağı öğrenildi. 27 yaşındaki futbolcunun Haziran ayında istanbul''a gelip kendisi için düzenlenecek imza törenine katılacağı da belirtildi.

Mourinho Lopez''i önerdi

İspanya''da yayınlanan ve en fazla seyredilen spor programı Futbolero yazarları Real Madrid''de bu sezon başarılı bir performans gösteren file bekçisi Diego Lopez''in G.Saray''dan ciddi bir teklif aldığını belirtti. G.Saray''ın teklifinin geçtiğimiz hafta kaleciye ulaştığını vurgulayan yazarlar, Lopez''in sarı-kırmızılı kulübe gidebileceğini söylediler. Teknik direktör Mourinho''nun ayrılması ile kaleye tekrar Iker Casillas''ın geçeceği hatırlatılan programda Diego Lopez''in, Casillas''ın arkasında yedek kalamayacağını ve bu yüzden ayrılmak istediğini ifade ettiler.



11 yıl önce