|

G.Saray'ın kale için Doni atağı

Ufuk ve Aykut'un ilk yarıdaki performansından memnun kalmayan teknik direktör Hagi'nin isteği doğrulutsunda G.Saray yönetiminin Roma'da forma giyen kaleci Alexander Doni'nin transferi için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı. Cimbom, 31 yaşındaki kaleci için Roma'ya 1 milyon euro bonservis ücreti teklif etti.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 3/01/2011 Pazartesi
Güncelleme: 02:01 - 3/01/2011 Pazartesi
Yeni Şafak
G.Saray'ın kale  için Doni atağı
G.Saray'ın kale için Doni atağı

Devre arasında kadrosuna 4 oyuncu takviyesi yapmak için çalışmalarını sürdüren G.Saray'ın kaleci arayışlarında bulunduğu öğrenildi. Takımdaki mevcut kaleciler Ufuk ve Aykut'un ilk yarıdaki performanslarından memnun kalmayan teknik direktör Gheorghe Hagi'nin raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetimin, Roma'nın kalecisi Alexander Doni için İtalyan kulübüyle temaslarda bulunduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların 2005 yılından bu yana Roma'da forma giyen İtalyan asıllı Brezilyalı kalecinin transferi için Roma'ya bonservis ücreti olarak 1 milyon euro teklif ettiği belirtildi. Bu sezon Bogdan Lobont ve Julio Sergio'nun ardından üçüncü kaleci konumuna düşen Doni'nin G.Saray'ın teklifine sıcak baktığı öğrenildi.

2005 yılından bu yana Roma'da oynayan ve 2008'e kadar müthiş performansıyla takımın değişmez kalecisi olan Doni, İtalyan kulübünde toplam 175 maçta forma giydi. 1.94 boyundaki Brezilyalı kaleci bu sezon Roma'da sadece bir maçta forma giydi ve bu nedenle İtalyan kulübünden ayrılmak istiyor. Bu arada G.Saray'ın anlaşmaya vardığı Arjantinli orta saha oyuncusu Mauro Formica'nın transferinin bu hafta için açıklanması beklenirken, bu futbolcunun devre arası kampına katılması için çalışmaların son aşamada olduğu belirtildi.


13 yıl önce