|

G.Saray'ın Lippi atağı

Takımın başına İtalyan teknik direktör Marcello Lippi'yi getirerek taraftarlarla arasını düzeltmek isteyen Canaydın'ın “Öyle bir takım kuralım ki herkes bizi konuşsun” dediği ifade edildi.

Savaş Çorlu
00:00 - 9/05/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:16 - 9/05/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
G.Saray'ın Lippi atağı
G.Saray'ın Lippi atağı

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın devre arasında Antalya'da katıldığı bir seminerde transfer teklifinde bulunduğu ünlü İtalyan teknik direktör Marcello Lippi için tekrar harekete geçtiği öğrenildi. Gerets'in gönderildiği gün Lippi ile İtalya'da pazarlık için masaya oturulması bekleniyor. Canaydın'ın bu transfer için Lippi'nin yakın dostu olan Fatih Terim'den yardım isteyeceği ileri sürüldü. İtalyan teknik adamın, G.Saray'ın ligi 2. bitirip Şampiyonlar Ligi'ne kalması durumunda sarı-kırmızılıların teklifini kabul edebileceği belirtildi.


TARAFTARLA BARIŞ FORMÜLÜ

Başkan Canaydın'ın Lippi'yi getirerek maçlarda kendisini istifaya çağıran taraftarlarla arasını düzeltmek istiği iddia edildi. Yakın çevresine yeni sezonda bambaşka bir takım kurmak için 4 koldan çalıştıklarını belirten Canaydın'ın, “Göreve geldikten sonra camiaya verdiğim sözleri tutamadım. Öyle takım yapalım ki herkes bizi konuşun” dediği belirtildi. G.Saray'ın 2 Avrupalı yıldız için de girişimlere başladığı ileri sürüldü.


Servet: Sezon sonuna kadar Sivassporluyum

Gelecek yıl G.Saray forması giyecek olan Sivassporlu Servet Çetin, hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçında takımının başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını belirterek, “Sezon sonuna kadar Sivasspor için elimden geleni yaparım. Hiçbir duygusallık ve etki altında kalmam” dedi. Galatasaray'ın güçlü bir takım olduğunu belirten Çetin, “Her maçta olduğu gibi puan veya puanları düşünüyoruz. Tabii ki zor olacağını da biliyoruz. Ligin alt tarafı belli değil. Belki 41 puan yetmeyecek, belki ligde kalmak için 42 puan gerekecek. 1 puan ya da 3 puan alıp, rahatlamak istiyoruz” diye konuştu.




17 yıl önce