|

Antalyaspor'un yıldızı Süper Lig'in transferdeki gözde ismi oldu

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da forma giyen Haji Wright, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gündemine girdi. Akdeniz ekibinden gelen bilgilere göre ABD'li forvet için ilk girişimin sarı kırmızılılardan geldiği Fenerbançe'nin girişimlere başladığı aktarıldı.

14:59 - 9/01/2023 Pazartesi
Güncelleme: 17:14 - 9/01/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
Haji Wright - Antalyaspor
Haji Wright - Antalyaspor

Süper Lig'in golcü futbolcularından Haji Wright, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin transfer listesine girdi.

Akdeniz ekibinden alınan bilgilere göre ABD'li futbolcuyla ilgili olarak ilk temasın Galatasaray tarafından sağlandığı ve Antalyaspor'a takas içerikli bir teklif sunulduğu belirtildi.

Galatasaray Seferovic'i önerdi

Sarı kırmızılıların transfer teklifi içerisinde Seferovic'in Antalyaspor'a geçişi ve oyuncunun ücretinin Galatasaray tarafından ödeneceği bilgisi alındı. Sarı kırmızılılar bunun yanı sıra Antalyaspor'dan bonservis bilgisi de istedi.

Fenerbahçe limit açmak zorunda

Fenerbahçe'nin gündemine gelen oyuncu için sarı lacivertlilerin nabız yokladığı ancak transfer limitlerinin şu an için bu transfere engel olduğu aktarıldı.

Öte yandan sarı lacivertlilerin Bünyamin Balcı için de transfer soruşturması yaptığı öğrenildi.


  • İtalyan ekibi Atalanta'nın da istediği Wright için Antalyaspor, 7 milyon euro bonservis bedeli talep ediyor. Kırmız beyazlı ekip, bu rakama ek olarak takıma dahil edebileceği oyuncuların takasına da sıcak bakıyor.
#Süper Lig
#Galatasaray
#Haji Wright
#Fenerbahçe
#Atalanta
1 yıl önce