|

Hajrovic''ten ''büyük'' itiraf

G.Saray ile FIFA''lık olan Boşnak futbolcu, sarı-kırmızılı ekibin yeni takımından daha büyük kulüp olduğunu dile getirerek, ''Ancak bunu kafama takmıyorum'' dedi

Taha Güvendi
00:00 - 4/08/2014 Pazartesi
Güncelleme: 00:27 - 4/08/2014 Pazartesi
Yeni Şafak
Hajrovic''ten ''büyük'' itiraf
Hajrovic''ten ''büyük'' itiraf

Galatasaray ile FIFA''lık olan Izet Hajrovic, Almanya''da ilginç itiraflarda bulundu. Sarı-kırmızılı takımdan alacaklarını alamadığı için ayrıldığını FIFA''nın verdiği onayla Werder Bremen''de forma giymesinde bir problem kalmadığını ifade eden Boşnak futbolcu, üzerinden büyük bir yükün kalktığını belirtti. Bild gazetesine konuşan Hajrovic, sarı-kırmızılı ekibin yeni takımından daha büyük bir kulüp olduğunu dile getirerek, ''Galatasaray''dan Werder Bremen''e gelmek benim için bir geri adım oldu. Ancak bunu kafama takmıyorum. Çünkü sürekli forma şansı bulabileceğim bir yerde olmam gerekiyordu'' dedi. Almanlar oyuncunun bu sözlerini, ''Bosnalı biraz fazla dürüst'' şeklinde yorumladı. Eski kulübü ile arasındaki yasal süreçte, ilk başta ödenmemiş maaşları için sarı-kırmızılıları şikayet eden 22 yaşındaki oyuncu, ''Galatasaray borcun bir kısmını henüz göndermedi ancak bu yüzden bundan sonra artık mahkemeye gitmek istemiyorum'' diye konuştu.

Doria 10 Milyon Euro!

G.Saray''da teknik direktör Cesare Prandelli onay verince stoper transferinde 1. gündem maddesi haline gelen Mattheus Doria''nın bonservisinin 10 milyon Euro olduğu öğrenildi. 19 yaşındaki Brezilyalı stoper için Botafogo''nun kapısını çalan sarı-kırmızılılar, bu rakamı aşağıya çekmek isterken, oyuncunun Nisan ayında bitecek sözleşmesini pazarlıklarda koz olarak kullanıyor. Brezilya basını ise Galatasaray''ın 8 milyon Sterlin''e bu transferi bitireceği konuşuluyor. Sarı-kırmızılı yönetim ise bonservisi 5 milyon Euro civarına düşürmeye çalışıyor.

Bremen, Drogbalı Chelsea''ye acımadı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Hajrovicli Werder Bremen, Drogbalı Chelsea''yi 3-0 yendi. Alman ekibinin gollerini 20. dakikada penaltıdan Elia, 37''de Obraniak ve 89''da yine penaltıdan Kroos attı. Eski G.Saraylı yeni W.Bremenli Hajrovic, 61. dakikada oyuna dahil olurken, Chelseali Drogba ise 46. dakikada oyuna girdi.

Komando eğitimi

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren G.Saray''da teknik direktör Cesare Prandelli futbolculara adeta komando eğitimi yaptırdı. Florya Metin Oktay Tesisleri''nde sarı-kırmızılı futbolculara dayanıklılık ve kuvvet çalışması yaptıran İtalyan çalıştırıcı oyuncuların pestilini çıkardı.

10 yıl önce