|

İbrahimovic Kadıköy’de

Premier Lig'de sıkıntılı günler geçiren Manchester United'da teknik direktör Jose Mourinho, Fenerbahçe maçı için İstanbul'a Pogba, Rooney, Mata, Mkhitaryan ve Zlatan İbrahimovic gibi dünyaca ünlü yıldızları getirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/11/2016 Perşembe
Güncelleme: 00:18 - 3/11/2016 Perşembe
Yeni Şafak

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün akşam Fenerbahçe'ye konuk olacak Manchester United, İstanbul'a dünyaca ünlü yıldızlarını da getirdi. 6 puanla grupta Feyenoord'la birlikte liderliği paylaşan İngiliz ekibinin kadrosunda Paul Pogba, Wayne Rooney, Juan Mata ve Zlatan Ibrahimovic gibi yıldızlar da 21 kişilik kadroda yer aldı.



Manchester United sezon başında Almanya'nın Borussia Dortmund takımından 42 milyon Euro'ya kadroya kattığı ancak sakatlığı yeni geçen Henrik Mkhitaryan da yer alırken, yıldız oyuncu ilk kez Şampiyonlar Ligi maçı kafilesinde bulundu. İngiltere Premier Lig'de şu an 15 puanla 8. sırada bulunan Manchester United, ligde oynadığı son 4 maçında 3 beraberlik ve 1 mağlu- biyetle galibiyete hasret kalırken, sadece 3 puan alabildi ve eleştiri- lerin hedefi oldu. United'ın F.Bahçe maçı kadrosunda şu oyuncular bulunuyor: De Gea, Romero, Johnstone; Blind, Jones, Darmian, Fosu Mensah, Rojo, Shaw; Fellaini, Herrera, Mkhitaryan, Lingard, Juan Mata, Pogba, Schneiderlin, Young; Zlatan Ibrahimovic, Anthony Martial, Marcus Rashford, Wayne Rooney.

#Manchester United
#İbrahimovic
#Fenerbahçe
7 yıl önce