|

İhtiyaçtan satılık 79 model Lincoln

Galatasaray yönetimi, yıllık 3 milyon 200 bin euro alan Cassio Lincoln'e talip olan kulüplerin bu rakamı vermemeleri nedeniyle görüşmeleri dondurdu.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 2/04/2009 Perşembe
Güncelleme: 02:57 - 2/04/2009 Perşembe
Yeni Şafak
İhtiyaçtan satılık 79 model Lincoln
İhtiyaçtan satılık 79 model Lincoln

Sarı-kırmızılı takımda izinsiz olarak ülkesine giden Cassio Lincoln krizi bir türlü çözülemiyor. Önceki akşam toplanan G.Saray yönetimi, Brezilyalı yıldıza verilecek para cezasını kararlaştırırken, Lincoln ile sezon sonunda yolların ayrılması görüşünde de birleşti. Tatilde olduğu süre içinde antrenmanlara gelmediği günler için Brezilyalı yıldıza 150 bin euro para cezası verilmesi kararı alan yönetim, Brezilyalı yıldıza Avrupa'nın bir çok kulübünden gelen transferlerini de değerlendirmeye aldı.


G.SARAY'IN OYUNCUSUYUM

G.Saray'da yıllık 3.2 milyon euro kazanan Brezilyalı yıldıza gelen teklifleri değerlendiren yönetimin Lincoln'e hiçbir kulübün aldığı ücreti vermemesi nedeniyle transfer görüşmelerini dondurma kararı aldığı öğrenildi. Yönetim, teknik direktör Bülent Korkmaz'dan gözden çıkarılan Lincoln'ü vitrinde tutmak için sezon sonuna kadar oynatmasını istedi. Yönetim tarafından bu gelişmeler yaşanırken Brezilyılı oyuncu ise “Ben G.Saray'ın futbolcusuyum. Takımımdan çok memnunum. G.Saray'dan ayrılmam, böyle de bir düşüncem yok” dedi. “Başka bir takıma gidecek misin? Zenit'le anlaştığın doğru mu?” sorularına ise Lincoln, “Bakalım göreceğiz” diyerek çelişkili bir cevap verdi.



15 yıl önce