|

İnandık ve başardık! Finaldeyiz

Milli Takımımız, Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nın yarı finalinde Polonya'yı Rahmi ve Serkan'ın golleriyle yenerek finale yükseldi. Tarihi bir başarıya imza atan Ay-Yıldızlılarımız, bugün İngiltere ile 19.00'da şampiyonluk mücadelesi verecek.

Yeni Şafak ve
03:00 - 9/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:17 - 9/10/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​İnandık ve başardık! Finaldeyiz
​İnandık ve başardık! Finaldeyiz

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımımız, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda Polonya'yı 2-0 yenerek finale yükseldi. Türkiye, Beykoz-Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'ndeki yarı final mücadelesinde Polonya ile karşı karşıya geldi. Ay-Yıldızlılarımız, 3. dakikada Rahmi Özcan ve 50. dakikada Serkan Dereli'nin kaydettiği gollerle EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda finalist oldu.

FİNAL 19.00'DA VODAFONE PARK'TA

Milli Takımımız, finalde bugün İngiltere ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. İngiltere, yarı finalde İspanya'yı 3-0 mağlup ederek, finalde Milli Takım'ın rakibi oldu.

#İspanya
#Vodafone Park
#Türkiye
#Beykoz
7 yıl önce