|

İstediği oyuncuları açıkladı

“Sezon başında İbrahimovic'i konuşmaktan buradaki çocukların emeklerini hiçe saydınız” diyen Galatasaray Teknik Direktörü Hamzaoğlu, sitemini ettikten sonra Ocak ayı transfer dönemindeki spekülasyonların önüne geçmek adına transferini düşündükleri isimleri açıkladı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/11/2015 الأربعاء
Güncelleme: 11:42 - 18/11/2015 الأربعاء
Yeni Şafak

Galatasaray'ın dünkü idmanı basına açık gerçekleşirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, transferden takımın durumuna birçok konuya açıklık getirdi. Ocak ayı transfer dönemi için düşündüğü isimleri açıklayan G.Saray Teknik Direktörü, basın mensuplarına da gerçekçi olmayan transfer söylentilerinden dolayı tepki gösterdi. Özellikle sezon başında hemen hemen her gün gündeme gelen Zlatan İbrahimovic söylentilerine alıntı yapan genç teknik adam, “İbrahimovic'i konuşmaktan 3 kupa 4 yıldızımızı görmediniz. Buradaki çocukların emeklerini hiçe saydınız" tepkisini gösterdi.



Niasse'ın istenmemesinin nedeni olarak ismi Galatasaray ile anılan Zlatan Ibrahimovic'in gölgesinde kalması olup olmayacağı yönündeki yorum üzerine sitem etmeye başlayan Galatasaray Teknik Direktörü, “İbrahimovic gerçekçi bir hedef miydi? Boş verin şimdi; hepiniz yazdınız, çizdiniz, bu arada bizim üç kupamızı, 4 yıldızımızı görmediniz. Bu çocukların çabasını görmek istemediniz. Burada canla başla mücadelede eden, sezonu 3 kupayla kapatan, 4. yıldızı formaya yazdıran oyuncuların çabası söz konusuydu" ifadelerini kullandı.



'Yönetimle fikir ayrılığı yok'

Transferle ilgili yönetimle aralarında fikir ayrılığı olduğu yönündeki ifadelere tepki gösteren Hamzaoğlu, "Transfer konusunda yönetimle aramızda nasıl fikir ayrılıkları olabilir. Transferle ilgili yönetimle isimlerle ilgili bir görüşmemiz olmadı. Ya da yönetimin 'hayır o olmasın da bu olsun' diye bir söylemi yok. Transfer olacaksa bu bizim kararımızla olacak. Yönetim de yetkiyi bize verdi" diye konuştu.



Donk, Niasse ve Sigthorsson'u istiyoruz

Ocak ayında transferle ilgili çalışmaları olacağını kaydeden Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, düşündükleri isimleri de açıkladı. Yine de önceliklerinin transfer olmadığını belirten Hamza hoca, “Mevcut bir kadromuz var. Bu kadroyla da sezon başından itibaren ortaya koyduğumuz futbol ortada. Ocak ayında da gerekirse takviyelerimiz olacak" dedi. Kasımpaşalı Ryan Donk ve Lokomotiv Moskova forması giyen eski oyuncusu Oumar Niasse'yi istediğini açıklayan Hamzaoğlu, "Şu ana kadar transfer konusunda Donk ile ilgili hiçbir temasımız olmadı. Donk, düşündüğüm 30 kişi arasından bir tanesi. Niasse de çalışmayı istediğim isimlerden biri. Niasse'de sosyal medyanın gazabına uğradık. Cem'i, Bilal'i aldık. 'G.Saray'ı Akhisar'a mı dönüştürecek' denildi. Şu anda herkes Niasse'yi istiyor. Kolbeinn Sigthorsson'u da düşündük, görüştük. Kendisi olumlu olmasına karşın ailesi Fransa'yı tercih etti. Bazı isimler arasında daha netleşmiş durumdayız. Temasa geçtiğimiz isimler var" ifadelerini kullandı.





'Kevin'in maç temposuna ihtiyacı var'

Ocak ayından sonra oynamaya başlayacak Kevin Grosskreutz'un durumuyla ilgili konuşan G.Saray Teknik Direktörü, "Kevin'in durumu şu anda iyi. Daha fazla maç oynamaya ve maç temposunu yakalamaya ihtiyacı var. Maç eksiği olsa da oynattığımız maçlardaki performansı bizi sevindirdi. Bize güç katacak" dedi.



'Semih'e teklif yok'

Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya için "Hakan ile Chedjou orada iyi bir uyum yakaladılar. Semih'e de şans geldiğinde oynayacaktır. Şimdiye kadar Semih'e transfer teklifi gelmedi" dedi.



'Umut'a vurup duruyorsunuz'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Umut Bulut'un sözleşmesiyle ilgili sert ifadeler kullandı. Sözleşmesi otomatik uzamasaydı bile Umut'la yeni bir sözleşme yapacaklarını söyleyen Hamzaoğlu, "Ağzına dolamışsınız vurup duruyorsunuz çocuğa. Umut kadar sahada koşan her şeyini veren, mücadelesini yapan kaç oyuncu var. Tamam şu anda gol atamamış ama attığı goller var. Şimdiye kadar 25 gol atmış, şu kadar asist yapmış. Bir isim alıyorsunuz, yıpratmaya çalışıyorsunuz" serzenişinde bulundu.



Cenk Ergün: Burak isterse konuşuruz

Futbolcu izleme merkezi Wyscout Forum'da Sky Sports'un sorularını yanıtlayan Cenk Ergün, Wesley Sneijder ve Burak Yılmaz'ın gerçekleşmeyen transferleri ile ilgili demeç verdi; Burak için imalı konuştu. Juventus'la Sneijder için ciddi bir şekilde görüştüklerini, ancak Hollandalı futbolcuyla yola devam ederek doğru karar verdiklerini belirten Ergün, "Ocak ayında Burak gitmek istiyorum derse masaya oturur konuşuruz" dedi.


#Galatasaray
#Hamza Hamzaoğlu
#Zlatan İbrahimovic
٪d سنوات قبل