|

Ivan Bebek'in notu açıklandı

Hırvatistan Futbol Federasyonu başkanı Davor Suker, Braga-Fenerbahçe maçının hakemi Ivan Bebek'in kötü yönetimi hakkında konuştu. Davor Suker, Ivan Bebek'in Braga- Fenerbahçe maçında aldığı puanı da açıkladı.

Yeni Şafak
10:38 - 11/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:45 - 11/04/2016 Pazartesi
Diğer
Ivan Bebek, Braga-Fenerbahçe maçında verdiği yanlış kararlar sonrasında büyük tepki çekmişti.
Ivan Bebek, Braga-Fenerbahçe maçında verdiği yanlış kararlar sonrasında büyük tepki çekmişti.

Hırvatistan Futbol Federayonu Başkanı Davor Suker, Braga-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçında gösterdiği kötü yönetimle eleştiri oklarının hedefindeki Hırvat hakem Ivan Bebek'in o maçta aldığı notu açıkladı.



NTV Spor'a özel röportaj veren Suker, Fenerbahçe taraftarı adına çok üzgün olduğunu söyleyerek, “Ben federasyon başkanıyım, hakem komitesi başkanı değilim. Fenerbahçe taraftarı adına Braga maçı için çok üzgünüm. Ivan Bebek'in geleceğine UEFA karar verecek. Onlar notunu biliyor. Bebek, Shakhtar Donetsk-Real Madrid maçında da kötü bir yönetim göstermişti. Fenerbahçe maçındaki hakem notu, aldığı en düşük ikinci nottu. Bir hakem için hiç iyi bir gece değildi"şeklinde konuştu.



Ivan Bebek'in aldığı notu da açıklayan Hırvat futbol adamı, “Eğer notunuz 7.4 ise, futboldan anlayan herkes bunun iyi bir not olmadığını ve bir şeylerin iyi gitmediğini bilir. Ivan da bunu anlıyor. Tekrar söylüyorum, bu kötü maç için çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.










#Ivan Bebek
#Davor Suker
#Fenerbahçe
8 yıl önce