|

Kanoute seferi

G.Saray Başkanı Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel, İspanya'ya giderek Mehmet Topal ve Kanoute'nin transferleri için Sevilla Kulübü'yle masaya oturdu.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 3/06/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:34 - 3/06/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Kanoute seferi
Kanoute seferi

Yeni sezon için iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen G.Saray'da başkan Adnan Polat ve Futbol Şube Sorumlularından Haldun Üstünel transfer ve teknik direktör çalışmaları için İspanya'ya gitti. Polat ve Üstünel burada Sevilla'nın Malili yıldız golcüsü Kanoute için İspanyol kulübüyle görüşmelerde bulundu. G.Saray'lı Mehmet Topal'la ciddi olarak ilgilenen Sevilla ile masaya oturan ve İspanyol kulübünün teklifine olumlu yaklaşan Polat ve Üstünel, Kanoute konusunda da mütabakata vardı. Polat, daha sonra İstanbul'a gelmek istemeyen Kanoute'yi ikna çalışmalarına başladı.


LEO FRANCO'YLA GÖRÜŞTÜLER

Kanoute ile birebir görüşmelerde bulunan Polat ve Üstünel, Malili futbolcunun daha önce yaptığı, “İslamı öğrenmeye başladım. Bunun için daha doğal bir yol olduğuna ikna oldum. Türkiye'ye gidebilirim” açıklamalarını koz olarak kullanarak Türkiye'yi ve İstanbul'u anlattılar. Öte yandan Bülent Korkmaz ile yolları ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar yeni hoca arayışlarını da İspanya'da sürdürüyor. Bu arada Başkan Polat ve Üstünel'in, G.Saray ile anlaşan kaleci Leo Franco ile de bu ülkede görüşüp kamp programı hakkında bilgi vereceği bildirildi.


Adriaanse yedekte yeni rota Schuster

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Galatasaray prensipte anlaştığı Co Adriaanse'yi yedekte tutarken daha önce görüşmelerde bulunduğu Alman çalıştırıcı Schuster'i ikna için masaya oturdu.


Galatasaray Metin Aktaş için devrede

G.Saray'ın Adanaspor'un 22 yaşındaki futbolcusu Metin Aktaş'ı transfer etmek istediği iddia edildi. 2010'a kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan Emre için G.Saray'ın görüşmelere başladığı ifade edildi.




15 yıl önce