|

ÖZET | Kasımpaşa- Karagümrük: 2-2

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaşa sahasında Fatih Karagümrük ile 2-2 berabere kaldı. Kasımpaşa-Karagümük maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

17:55 - 15/01/2023 Pazar
Güncelleme: 18:34 - 15/01/2023 Pazar
Yeni Şafak
Haliç derbisi berabere bitti
Haliç derbisi berabere bitti

Süper Lig'in 19. haftasında Kasımpaş kendi evinde Karagümrük'ü konuk etti. Maç 2-2 berabere bitti.

Konuk ekibin gollerini 51. dakikada Dresevic ve 61. dakikada Borini attı. Ev sahibi ekibin gollerini 30. dakikada penaltıdan Hadergjonay ve 90+10'da Bahoken attı.

Alınan bu sonuçla birlikte Karagümürük puanını 21'e çıkartırken, Kasımpaşa 19 puana yükseldi. Kasımpaşa önümüzdeki hafta Başakşehir'i konuk ederken, Karagümrük Alanyaspor'a konuk olacak.

Kasımpaşa-Karagümürük maç özeti

  • 29. dakikada Eysseric’in ceza sahasına gönderdiği ortada topa uçarak kafa vurmak isteyen Shukurov, meşin yuvarlağa elle müdahale edince hakem Çağdaş Altay penaltı noktasını gösterdi.
  • 30. dakikada kazanılan penaltı atışında topun başına Hadergjonaj geçti. Bu futbolcu topu ve kaleciyi farklı köşelere göndererek takımını öne geçirdi. 1-0
  • 37. dakikada sağ kanatta topla buluşan Hadergjonaj, son çizgiye inip ceza sahası içi sağ çaprazında bulunan Hajradinovic'e pasını aktardı. Bu futbolcunun sert şutunda kaleci Batuhan gole engel oldu.

Kasımpaşa-Karagümrük maç özeti izle


#Kasımpaşa
#Karagümrük
1 yıl önce