|

Kasımpaşa'da Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı

Süper Lig'de yaprak dökümü erken başladı. Ligin ikinci haftası itibarıyla henüz galibiyet alamayan ve 2 maçta 10 gol yiyen Kasımpaşa'da, teknik direktör Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı.

Haber Merkezi
15:16 - 16/08/2022 Salı
Güncelleme: 18:42 - 16/08/2022 Salı
Yeni Şafak
Sami Uğurlu
Sami Uğurlu

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Sami Uğurlu yönetiminde çıkış yakalayan ancak bu sezonun başında bir çok futbolcusu ile yollarını ayıran Kasımpaşa, 2 hafta sonunda puansız son sırada yer alırken, kalesinde ise toplam 10 gol gördü.

Yollar ayrıldı

İlk maçta deplasmanda Başakşehir'e 4-0, ikinci maçta kendi sahasında Fenerbahçe'ye 6-0 mağlup olan Kasımpaşa'da, teknik direktör Sami Uğurlu ile yollar ayrıldı.

Resmi açıklama geldi
Kulüpten yapılan açıklamada, "
Yönetim Kurulumuzun almış olduğu karar ile Teknik Sorumlumuz Sami Uğurlu’nun görevine son verilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla duyurulur.
" ifadelerine yer verdi.


  • "Taraftarlardan özür dileriz"
  • Fenerbahçe karşılaşmasının ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Sami Uğurlu, maçı değerlendirmenin kendi adına kolay olmadığını söyleyerek, “Erken gelen bireysel hatadan yediğimiz ilk gol sonrasında 15. dakikada 10 kişi kaldık ve bizim adımıza maç bitti. Güçlü bir takım Fenerbahçe. Bireysel yetenekleri çok yüksek oyunculardan kurulu. Bu tarz güçlü takımlara karşı kadro kalitesinde 10 kişi kaldığımızda çok zorlandık. Ayakları iyi olan etkili bir takım. Kendi adımıza sıkıntılı bir maç oldu. Öncelikle camiamızdan kendi adıma özür diliyorum. Çok fazla değerlendirilebilecek bir şey yok bizim adımıza. Kötü bir maç oldu. Umarım en kısa zamanda telafisi olacaktır” ifadelerini kullanmıştı.
#Kasımpaşa
#Sami Uğurlu
2 yıl önce