|

Kayseri rahat kazandı

Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda lider Kayserispor sahasında 3. Lig temsilcisi Etimesgut Belediyespor'u 3-0 mağlup etti.

Yeni Şafak
19:40 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 17:44 - 12/01/2016 Salı
IHA

Simiç, Deniz ve Oğulcan'ın golleriyle sonuca giden Sarı-Kırmızılılar puanlarını 10'a çıkardı. Dördüncü maçını da kaybeden Ankara ekibi Etimesgut Belediyespor ise elendi.



Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu belirterek “Amacımız gruptan çıkmak deplasmanda ve içeride kazandık. İyi takım rakibimiz Etimesgut Belediyespor. Kritik bir Konya maçı oynayacağız. İç saha avantajımızı değerlendirmek istiyoruz. Kısıtlı bir kadromuz var. İyi yoldayız oyuncularımın hepsini tebrik ediyorum" dedi.



Etimesgut Belediyespor Teknik Direktörü Taner Öcal Kayserispor'u tebrik ederek, “Tempolu bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Topa sahip olmada ilk yarı sıkıntılarımız vardı. İkinci yarı daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Bireysel hatalarımız vardı. Kendi takımımı tebrik ediyorum. Ligimize dönüyoruz artık. Tamamen ligimize konsantre olacağız. Ziraat Türkiye kupasına katılmaktan da ayrıca memnuniyet duyduğumu belirtmek isterim” diye konuştu.


#Ziraat Türkiye Kupası
#Etimesgut Belediyespor
#Kayserispor
#Tolunay Kafkas
8 yıl önce