|

Kendi performansını beğenmedi

Osmanlıspor'un Rumen futbolcusu Gabriel Torje, ligin ilk yarısında çok puan kaybı yaşadıklarını söylerken, ilk yarıda gösterdiği performansın kendisini memnun etmediğini belirtti.

Yeni Şafak
13:39 - 4/01/2016 الإثنين
Güncelleme: 12:03 - 4/01/2016 الإثنين
AA

Torje, takımının Antalya'da sürdürdüğü devre arası kampında yaptığı açıklamada, lige iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Özellikle ilk 4 maç çok iyi gittik. Sonrasındaki 7 maçlık periyotta çok puan kaybettik" dedi.



Yaşanan puan kayıpları sebebiyle ligin ilk yarısını 12. sırada tamamladıklarını hatırlatan Torje, "Son dakikalarda yediğimiz goller yüzünden önemli puan kayıpları yaşadık. Bu da üst sıralarda yer almamızı engelledi. Bu maçlarda daha dikkatli olabilseydik ve daha çok puan alabilseydik, daha yukarıda olabilirdik" diye konuştu.



Rumen futbolcu, iç sahada kötü maçlar oynamamalarına karşın yeterince puan alamadıklarını vurguladı.



Kötü oynadıklarına inanmadığını anlatan Torje, "Dış sahada daha korkusuz oynuyoruz. İkinci yarıda sahamızda daha cesur ve kendine güvenli oynamamız gerekiyor. Sahamızda daha çok puan toplamalıyız" ifadelerini kullandı.



Kendi performansını beğenmedi


Gabriel Torje, ilk yarıda gösterdiği performansın kendisini memnun etmediğini belirtti.



İlk yarıda rakip fileleri iki kez havalandıran Rumen Torje, "Açıkçası kendi performansımdan memnun değilim. Atacağım goller ve yapacağım asistlerle takımıma daha çok yardımcı olabilirdim. Bunu başarabilmek için de ligin ikinci yarısında elimden gelenin en iyisini yapacağım" diye konuştu.

#gabriel torje
#osmanlıspor
#rumen futbolcu
#spor
#spor haberi
٪d سنوات قبل