|

Kendimi ben de beğenmiyorum

G.Saray''ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat, henüz istenilen seviyede olmadığı itirafında bulunarak, ''Şu anda beklediğim Amrabat sahada değil. Kolay değil, yeni bir sistem, yeni bir takım. Ancak en kısa sürede toparlanacağım'' dedi

Taha Güvendi
00:00 - 19/11/2012 Pazartesi
Güncelleme: 00:38 - 19/11/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
Kendimi ben de beğenmiyorum
Kendimi ben de beğenmiyorum

Galatasaray''ın Faslı yıldızı Nordin Amrabat, henüz istenilen seviyede olmadığı itirafında bulundu. Şu ana kadar istediği performansı sahaya yansıtamadığı özeleştirisinde bulunan Amrabat, ''Dürüst olmam gerekirse, şu anda beklediğim Amrabat sahada değil. Kolay değil, yeni bir sistem, yeni bir takım... Biliyorsunuz kalitem, rakibi bire bir yakaladığım zaman ortaya çıkıyor. O yüzden daha fazla birebir yakalamam lazım. Hocam bana şans verdikçe, daha fazla 90 dakika oynama şansı buldukça mutlaka bu kalitemi ortaya çıkartacağım diye düşünüyorum'' dedi.

BU SON ŞANSIMIZ

Şampiyonlar Ligi''nde Salı günkü Manchester United maçının çok önemli olduğunu belirten Amrabat, ''UEFA Şampiyonlar Ligi''nde bir yerlere gelmek istiyorsak, Manchester United maçı bizim için son şans olarak nitelendirilebilir. Kazanmak istiyorsak sahada yüzde yüzümüzü vermemiz şart''' diye konuştu. Yekta Kurtuluş da Manschester United ile yapacakları maçın zor geçeceğini belirterek, ''Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Şampiyonlar Ligi''nin zorluğunu da biliyoruz. Bu maçta 3 puanı alıp, ikinci tura çıkmak istiyoruz''' şeklinde görüşlerini dile getirdi.


Hamit Altıntop ManU''ya zor

Karabükspor maçında sakatlanan ve adale zorlanması olan Hamit Altıntop''un Manchaster United maçında forma giymesi zor gözüküyor. Sağ arka adalesinde çekme olan ve tedavisine başlanan milli futbolcunun, ManU maçında oynamı ihtihalinin zor olduğu belirtiliyor. Bu arada teknik direktör Fatih Terim, idmanda futbolcularını kolay gol yeme konusunda uyararak, onlardan dikkatli olmalarını istedi.

Cimbom''a İspanyol hakem

Galatasaray''ın, Şampiyonlar Ligi H Grubu''nda yarın sahasında Manchester United ile yapacağı maçı İspanyol Carlos Velasco Carballo yönetecek. Saat 21.45''te başlayacak olan karşılaşmada İspanyol Carballo''nun yardımcılıklarını Roberto Alonso Fernandez ve Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Roberto Diaz Perez görev yapacak.

11 yıl önce