|

Kendimi Robben'e benzetiyorum

Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, idolu olarak dünyaca ünlü yıldızı gösterirken şampiyonluk konusunda iddalı konuştu. Genç golcü, hedefinin G.Saray kadrosunun vazgeçilmezi haline gelmek' olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
06:00 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 06:32 - 12/01/2016 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray'ın genç yıldızı Sinan Gümüş, Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Ligin son haftasındaki Kayserispor maçında beraberliği getiren, kupadaki Karşıyaka maçında da ilk golü kaydeden genç oyuncu, idolünün Arjen Robben olduğunu belirtti; “O da çalım atan ve gole böyle giden bir oyuncu. Kendimi Robben'e benzetiyor, onu örnek alıyorum" dedi. Hücum hattındaki futbolcuların sakatlıklarını değerlendiren Sinan, “Burak ağabey, Sneijder ve Podolski dönerse benim için ilk 11'de oynamak zor olur. Çok kişi o pozisyon için mücadele ediyor. İlk 11 oyuncusu muyum, değil miyim ona hoca karar veriyor" yorumunu yaptı.



GOL ATMAK GENÇ GOLCÜLERE ÖZGÜVEN KAZANDIRIR


Sinan Gümüş'ün açıklamaları özetle şöyle: "Almanya'dan buraya büyük bir takımdan gelmedim. Şu an biraz isim yaptım. Takıma 1 gol, 1 asistlik katkıda bulundum. Bunun devamı gelmeli, gelecek de."


"Ligde ilk gol atmayı dört gözle bekledim ve Kayserispor maçında da attım. Genç golcüler için gol atmak özgüven adına önemlidir. Kupa maçında da bunu başardım. İnşallah daha fazlasını da başarırım."



RAKİPLERİMİZ ŞAMPİYON OLAMAYIZ SANMASINLAR


“Milli takımda oynamak istiyorum. G.Saray'da fazla süre almadığım için teklif gelmiyor olabilir. Süre aldıkça şansım daha da artar."


“Ligde 3. sıradayız diye rakiplerimiz şampiyon olamayız sanmasın. Önümüzde daha 17 maç var. Geçen sezon son 5-6 kritik maçı kazandık ve şampiyon olduk. Bu sene de aynısı olabilir."


"Mustafa Denizli çok disiplinli. Benle de çok ilgileniyor. İdmanlarda istediği sistemi anlatıyor."



DENİZLİ: KARŞIYAKA MAÇI HEYECAN VERİCİ


Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugünkü kupa maçı öncesi yaptığı açıklamada, "Karşıyaka maçı hem İzmir'de olması hem de ikinci yarı öncesinde son durumumuzu görmemiz için oldukça heyecan verici" dedi. Denizli, Karşıyaka'nın ikinci yarıda ligde daha başarılı olacağını da söyledi.



Bir yere gitme düşüncem yok

"Bu camiada yeniyim ve daha çok maç oynamak istiyorum. Başka bir yere gitme düşüncesinde değilim. Bu takımda kendimi göstermek istiyorum. Öncelikli hedefim bunu başarmak. Sonrası için ne olur bilemeyiz. Ancak benim kafamda şu an


G.Saray'da performansımın üzerine koymak, var."


#Galatasaray
#Sinan Gümüş
#Antalya
8 yıl önce