|

Kupa sendromu

Musa, Sercan ve Manucho'nun gollerine engel olamayan sarı-lacivertlilere Semih ve Lugano'nun sayıları yetmedi, kupada A.Gücü'nden sonra ikinci şok geldi

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 22/12/2010 Çarşamba
Güncelleme: 01:49 - 22/12/2010 Çarşamba
Yeni Şafak
Kupa sendromu
Kupa sendromu

İlk maçında Ankaragücü'ne 4-2 mağlup olan Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası c grubu 2. sınavında Bucaspor'a sahasında 3-2 mağlup olarak gruptan çıkma şansını oldukça zora soktu. 10'da 4 oyuncuyu çalımlayan Manucho'nun pasında Musa ağları buldu: 0-1. 15'te Semih'in maça denge getirdi: 1-1. 43'te F.Bahçe savunmasının hatasını bu kez Sercan affetmedi: 1-2. 48'de Dia'nın pasını Lugano gole çevirdi: 2-2. 61'de Lugano'nun vuruşu direkten döndü. 65'te Manucho Bucasspor'u 3. kez öne geçirdi: 2-3. Bu yenilgiyle F.Bahçe gruptan çıkma şansını çok güçleştirdi.


'Güneş bana kin biriktirmiş'

F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Bucaspor yenilgisi sonrası karşılaşmanın gidecek ve kalacak oyuncular hakkında taze bilgi sağladığını kaydetti. Tecrübeli teknik adam, Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in kendisini eleştirmesine de cevap vererek, “Şenol hoca çok değer verdiğim, sempati biriktirdiğim bir insandı. Ama bana bu kadar kin biriktirdiğini düşünmemiştim, beni içten yaraladı. Son derece aşağılayıcı bir dil kullandı. Ben söylediklerimin farkındayım. Açıklamalarıma Trabzonspor'u sokmadım. Ben penaltı standartlarıyla ilgili ifade kullanmıştım" dedi.


Palamut forma şanssız başladı

F.Bahçe-Buca maçında sarı-lacivertli takım, 2010-11 sezonunda giyeceği Palamut forma ile sahada yerini aldı. Ön siparişle satışına başlanan ve önceki gün de mağazalarda yerini alan sınırlı sayıdaki Palamut forma dün satışa sunulurken yoğun ilgi gördü. F.Bahçe ise Palamut formayla çıktığı ilk maçta mağlup oldu.


Başbakan'dan Lefter'e geçmiş olsun telefonu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan F.Bahçe'nin unutulmaz futbolcusu Lefter Küçükandonyadis'in damadı Mehmet Balkan'ı arayarak geçmiş olsun dileklerini iletti. Rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altında tutulan Lefter'in durumununun iyiye gittiği açıklandı.


Sahadan siz gidin bayan takımı gelsin!

Sarı-lacivertli taraftarlar kupadaki ikinci yenilgi sonrası futbolculara büyük tepki gösterdi. Özellikle hatalı goller yiyen kaleci Serkan'ı ıslıklayan taraftarlar futbolculara gönderme yaparak voleybolda Dünya Şampiyonu olan F.Bahçe Acıbadem Bayan takımı lehine tezahüratlar yaptı.









13 yıl önce