|

Le Guen tamam gibi

Fransa'da teknik adam avına çıkan G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın başkent Paris'te görüştüğü Le Guen ile anlaştığı öğrenildi. İki taraf arasında işin sadece detaylara kaldığı bildirildi.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 27/05/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:31 - 27/05/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Le Guen tamam gibi
Le Guen tamam gibi

Teknik direktör arayışlarını hızlandıran Galatasaray yönetimi, aradığını Fransa'da buldu. Önceki gün Paul Le Guen ve Alain Perrin ile görüşen sarı-kırmızılıların, dün sürpriz bir şekilde rotayı Salzburg Teknik Direktörü Co Adriaanse'ye çevirdiği ancak anlaşma sağlanan ismin Paul Le Guen olduğu öğrenildi. Salzburg'u şampiyon yapan Hollandalı teknik adam Co Adriaanse'ye teklif götüren ancak “Salzburg Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Ben de Devler Ligi'nde boy gösterecek bir takım çalıştırmak istiyorum” cevabını alan yönetimin, Paul Le Guen ile tekrar masaya oturduğu ve anlaşarak kalktığı bildirildi. Başkan Adnan Polat ve Haldun Üstünel'in Le Guen ile yaptığı görüşmelerin olumlu geçtiği son detayları konuşmak için G.Saray Futbol A.Ş Genel Müdürü Adnan Sezgin'in de Paris'e çağrıldığı öğrenildi. G.Saraylı yöneticilerin Le Guen ile kalan detayları konuşacağı bir aksilik yaşanmadığı takdirde takımın Fransız çalıştırıcıya emanet edileceği belirtildi. 2007'den beri PSG'yi çalıştıran 45 yaşındaki teknik adam, Lyon'daki başarılarıyla tanınmıştı. Paris St. Germain Kulübü, daha önce yaptığı açıklamada Le Guen ile olan sözleşmeyi uzatmayı düşünmediklerini açıklamıştı.


Manisasporlu kaleci Ufuk'ta sona doğru

G.Saray, bu sezon Süper Lig'e çıkan Manisaspor'da gösterdiği performans ile A Milli Takıma yükselen kaleci Ufuk için teklif götürdü. G.Saray'dan gelen teklifi doğrulayan başkan Kenan Yaralı, “Parayla takas teklif ettiler. Bize Mehmet Güven, Aydın ya da Ferdi'den birini seçeceğiz. Çünkü oyuncu seçimini de bize bıraktılar” dedi.


'Van Nistelrooy Galatasaray'a geliyor' iddiası

İtalyan spor sitesi Tuttomercatoweb. com'da yer alan bir habere göre Galatasaray, Real Madrid'in dünyaca ünlü golcüsü Ruud Van Nistelrooy'un transferini bitirmek üzere. Haberde Nistelrooy ile Galatasaray'ın anlaştığı ve şimdi kulüpler bazında anlaşmanın beklendiği belirtilirken Nistelrooy'un Galatasaray'a 1 yıllık imza atacağı iddia edildi.


15 yıl önce