|

Lucescu''dan bir dost uyarısı daha

Florya''da oynanan maçtan 2-1 yenik ayrılan G.Saray''da yedek oyuncular hazır olmadıklarını gösterdi. Sarı-kırmızılı takımın tek golünü Yekta kaydetti

Taha Güvendi
00:00 - 17/11/2013 Pazar
Güncelleme: 22:58 - 16/11/2013 Cumartesi
Yeni Şafak
Lucescu''dan bir dost uyarısı daha
Lucescu''dan bir dost uyarısı daha

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, antrenman maçında Mircea Lucescu''nun teknik direktörlüğünü yaptığı Shaktar Donetsk''e 2-1 mağlup oldu. 2000-02 sezonunda sarıkırmızılı takımı çalıştıran, kazandırdığı Süper Lig şampiyonluğu ve Avrupa Süper Kupası ile G.Saray''da büyük iz bırakan Rumen hoca hazırlık maçıyla da olsa yıllar sonra Florya''ya adımını atmış oldu.

Eray, Sabri, Ceyhun, Emrecan, Riera, Eboue, Yekta, İbrahim Coşkun,Engin, Aydın ve Amrabat on biriyle mücadele eden G.Saray, Yekta ile öne geçti. Ferreyra maça denge getirirken, ikinci yarıda Ilsinho penaltından skoru ilan etti: 2-1. Shaktar Perşembe günü de Beşiktaş''ı 4-1 yenmişti. Maçtan sonra Başkan Ünal Aysal, İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan, teknik adamlar Mancini ve Lucescu, sportif koordinatör Bülent Tulun, eski yöneticiler Abdurrahim Albayrak ile Ali Dürüst Florya Tesisleri''nde yemek yedi. Yemeğe Shaktarlı futbolcular da katıldı.

Aysal''dan dev hamle

Başkan Ünal Aysal döneminde yapılan sponsorluk anlaşmalarıyla isminden söz ettiren sarı-kırmızılılar, yeni bir anlaşma için kolları sıvadı. Aysal''ın İngiltere ve Amerika''da G.Saray''a transferde büyük mali rahatlık katacak sponsorluk görüşmelerine başladığı öğrenildi. Aysal, uygulamaya koymak istediği sponsorlu transfer projesiyle kulübe en az 15 milyon Euro kâr ettirmeyi planlıyor.

Terry''i Mancini ikna edecek

G.Saray''ın John Terry''e ilgisine büyük yer ayıran İngiliz basını, teknik direktör Mancini''nin Chelsea kaptanını ikna etmek için çalışmalara başladığını yazdı. Daily Mail, tecrübeli futbolcunun vergiler hariç net 3.5 milyon Euro civarı ücret alacağı belirtirken, sözleşmenin 2+1 olacağını iddia etti.


10 yıl önce