|

Maça çıkacak oyuncu bulamadılar

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, maç kadrosu kuramadığı için çıkamadığı Palandöken Belediyespor maçını hükmen 3-0 kaybetti.

Yeni Şafak
16:00 - 11/10/2015 Pazar
Güncelleme: 16:41 - 11/10/2015 Pazar
IHA

Geçen sezon yükseldiği Erkekler Voleybol 2. Ligi'nde sezonun ilk karşılaşmasında Palandöken Belediyespor'un rakibi olan Malatya Büyükşehir Belediyespor, sporcularıyla ücret konusunda anlaşamayınca kadro kuramadı. Başkanlığını Orhan Barman'ın yaptığı kulüpte transfer ücretlerinde yaşanan anlaşmazlıktan dolayı sporcuların ilk maça çıkmadığı ve bundan dolayı Palandöken karşılaşmasında sahada yer almayan Büyükşehir Belediyespor'un hükmen mağlup olduğu öğrenildi.



'Komik ücretler önerdiler'

Konuyla ilgili henüz bir açıklamanın yapılmadığı kulüpte yaşanan durumu doğrulayan Büyükşehirli voleybolcular, kendilerine lig seviyesinin oldukça altında komik ücretlerin önerildiğini söylediler.



Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü, bünyesinde birçok branşı barındırıyor ve kulübün 500 dolayında sporcusu bulunuyor.



Malatya Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı, Erkekler 2.Lig B Grubu'nun 2. haftasında sahasında Kahramanmaraş Belediyespor'u konuk edecek. Turuncu-yeşilli takım, bu haftaki maça da çıkmaması durumunda Türkiye Voleybol Federasyonu'ndan ceza alacak.

#Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi
#Palandöken Belediyespor
#Malatya Büyükşehir Belediyespor
9 yıl önce