|

Maciej Rybus kimdir? Beşiktaş ve Fenerbahçe istiyor

Transfer dönemiyle birlikte birçok isim, takımların gündeminde yer almaya başladı. Bu isimlerden birisi de Maciej Rybus oldu. Maciej Rybus kimdir? Maciej Rybus kaç yaşında? Maciej Rybus hangi takımda oynuyor? Maciej Rybus bonservisi ne kadar? Maciej Rybus hakkında bütün detayları haberimizde ve Yeni Şafak Spor'da bulabilirsiniz.

Haber Merkezi
15:05 - 4/07/2020 Cumartesi
Güncelleme: 15:21 - 4/07/2020 Cumartesi
Yeni Şafak
​Maciej Rybus kimdir?
​Maciej Rybus kimdir?

Transfer dönemiyle birlikte takımlar gelecek sezon için kadrolarını kurma çalışmalarına başladı. Koronavirüsün etkisi nedeniyle takımlar daha çok sözleşmesi sona erecek veya bonservisi uygun oyuncularla iletişime geçiyor. Bu isimlerden birisi de Maciej Rybus.

Maciej Rybus kimdir?

19 Ağustos 1989 yılında Polonya'da doğan Maciej Rybus, takımların gözdesi oldu. Çünkü 30 yaşındaki oyuncunun Lokomotif Moskova ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 1.73 boyundaki sol bek aynı zamanda sağ bek olarak görev de yapabiliyor. Futbol hayatına ülkesinde başladıktan sonra, ilerleyen zamanda 2016 yılında bedelsiz olarak Olimpik Lyon'a transfer oldu. 1 yıl sonra da 1.75 milyon euro bedelle Lokomotif Moskova'nın yolunu tuttu. Bu sezon toplamda 23 karşılaşmada forma giydi ve 4 asist yaptı.


Maciej Rybus bonservisi ne kadar?

Maciej Rybus'un sözleşmesi 31.07.2020 tarihi itibariyle sona erecek. Transfermarkt verilerine göre oyuncunun güncel bonservis değeri de 2.4 milyon euro olarak biliniyor.

Maciej Rybus Polonya milli takımında ne yaptı?

30 yaşındaki oyuncu Polonya milli takımında toplamda 55 karşılaşmada görev yaptı. Bu mücadelelerde 2 gol ve 11 asistle oynadı.

Maciej Rybus Beşiktaş - Maciej Rybus Fenerbahçe

  • Maciej Rybus'un ismi ülkemizin büyük takımlarından Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılıyor.

#​Maciej Rybus
#transfer
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
4 yıl önce