|

Mancini''nin ilk hedefi Antonio Valencia

Taha Güvendi
00:00 - 12/10/2013 Cumartesi
Güncelleme: 23:39 - 11/10/2013 Cuma
Yeni Şafak
Mancini''nin ilk hedefi Antonio Valencia
Mancini''nin ilk hedefi Antonio Valencia

Roberto Mancini''nin G.Saray''ın başına geçmesinden bu yana sarı-kırmızılı takım Avrupa basınının gözdesi haline geldi. Her gün yeni bir iddia ortaya atılırken, son haber Mancini''nin Manchester United''da oynayan Antonio Valencia''yı istediğiydi. Daily Express, sarı-kırmızılıların bu transfer için 12.5 milyon Euro''luk bir bütçe ayırdığını vurguladı. Yönetime takımdaki sağ açık eksikliğini rapor olarak sunan İtalyan teknik adam, Ekvatorlu futbolcu ile bu açığı kapatmak hedefinde. Valencia''nın kulübüyle 2015 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

35 MİLYON EURO''LUK BÜTÇE

Fatih Terim''in ardından göreve getirilen Mancini''ye Başkan Ünal Aysal''ın özel bir söz verdiği belirtildi. Mancini''nin mevcut kadro ile sistemini uygulamasının zor olduğunu, kadro kalitesinin düşük olduğunu söylemesinin ardından Aysal''ın kendisine aklındaki takımı oluşturması için 35 milyon Euro''luk bir bütçe sözü verdiği öğrenildi.

Burak''a izin verilecek

Mancini''ye verilecek 35 milyon Euro''luk bütçenin kilit rolünde Burak Yılmaz var. Devre arasında golcü futbolcuya gelecek transfer tekliflerini değerlendirmesi beklenen yönetimin, 15 milyon Euro karşılığında Burak''ın gitmesine izin verebileceği belirtildi. Böylece İtalyan teknik adama verilecek bütçe için de büyük bir kaynak sağlanmış olacak.

11 yıl önce